Rüyada Sünnet Olmak /Etmek Görmek

Rüyada yaşlı birinin sünnet olması, dindeki düzgünlüğe işarettir.

Rüyada oğlan çocuğunun sünnet olması, onun sünnet ehli biri olmasına delalettir. Sünnetsiz olduğunu görmek, sünnet-i seniyyeye muhalefet etmeye; sünnet olmak pisliklerden temizlenmeye, ferahlığa ve sevince delalet eder.

Ayrıca bakınız: Sünnetçi 

Rüyada sünnet olmak/etmek görmek, şifa bulmak ve iyileşmek anlamına gelir. Dermanı zor bulunan bir derdinize kısa sürede çözüm bulacağınızı işaret eder. Ayrıca başkalarına karşı olan kalp kırıklarınızı tamir edeceğinizi ifade eder. Aşk acısı çekiyorsanız, gönlünüze merhem olacak çareye ulaşacağınızı rivayet eder. Bu rüya oldukça hayırlı ve kurtuluş getiren bir rüya olarak tabir edilir. 

Rüyada Sünnet Düğünü Görmek 

Rüyada sünnet düğünü görmek, aynı sünnet olmak gibi hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Kısmetinizin artacağını, şansızın tekrar döneceğini işaret eder. Uğurlu ve bereketli bir döneme gireceğinizi ifade eder. Size saygılı olan fedakâr evlatlar yetiştireceğinizi temsil eder. 

Rüyada Sünnet Çocuğu Görmek

Rüyada sünnet çocuğu görmek, geçmişte yaşadığınız maddi ve manevi sıkıntıları geride bırakacağınızı ifade eder. Yaptığınız hatalardan dönüp pişman olacağınızı gösterir. Ayrıca yanlış yollara sapmış kimseler için en kısa sürede doğru yolu bulacağına delalet eder. 

Rüyada Sünnet Düğünü Yapmak 

Rüyada sünnet düğünü yapmak, kazandığınız parayı makbul ve mukaddes bir iş harcayacağınızı işaret eder. Çok hayırlı bir iş için hiç çekinmeden para harcayacağınızı ifade eder. Sonrasında bazı kimselerin hayır duasını alacağınız rivayet eder. Bu sayede kazancınızında kat kat bereketleneceğini gösterir. 

Rüyada Sünnet Olduğunu Görmek 

Rüyada sünnet olduğunu görmek, içinden bulunduğunuz zor koşullardan kurtulup tez zamanda feraha ereceğinize delalet eder. Esenlik, iyilik ve güzellik dolu bir hayata kavuşacağınıza alamet eder. Hayatın ağır yükünü omuzlarından atacağını ve hafifleyeceğini işaret eder. 

Rüyada Birinin Sünnet Olduğunu Görmek 

Rüyada birinin sünnet olduğunu görmek, yüzleşmekten korktuğunuz korkularınızın üstüne gideceğinizi gösterir. Size özgüven kaybı yaşatan korkularınızı yenmeye hazır olacağınızı ifade eder. Ayrıca hayata daha pozitif bakan cesur biri olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Birini Sünnet Olurken Görmek 

Rüyada birini sünnet olurken görmek, sevap işlemek anlamına gelir. Allah nezdinde çok büyük sevap olan bir hayır yapacağınızı işaret eder. Bu hayırla insanların size karşı bakış açısının değişeceğini ve sevgisin artacağını gösterir. Ayrıca bu rüyanın diğer anlamı ise bekar kimseler için evlenmek olarak tabir edilmiştir. 

Rüyada Sünnet Yapıldığını Görmek 

Rüyada sünnet yapıldığını görmek, iş hayatınızda uğradığınızın haksızlıkların biteceğine delalet eder. Geçmişte çok fazla çalışıp mesai yapıyorken emeğinizin karşılığını alamadığınızı ifade eder. Ancak şimdi alın terinizin ve hakikatli çalışmanızın karşılığını sonuna kadar alacağınızı işaret eder. Çalışmalarınızın boşa gitmeyeceğini ve verdiklerinizi bir bir geri alacağınızı gösterir. 

Rüyada Sünnet Etmek 

Rüyada sünnet etmek, tüm dualarınızın ve dileklerinizin en yakın zamanda kabul olacağına delalet eder. İçinizden geçen ve almayı çok arzu ettiğiniz bir eşyayı alacağınızı işaret eder. Ayrıca manevi olarak da kafanızı kurcalayıp uykularınızı kaçıran sorunlarınıza çözüm bulacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sünnet Düğünü Merasimi Görmek 

Rüyada sünnet düğünü merasimi görmek, hanenize müjdeli bir haber geleceğini işaret eder. Bu haberle tüm ailenin kendilerini yeniden doğmuş gibi hissedeceklerini gösterir. Aldığınız bu haberin çok önemli bir kararı almada etkili olacağına delalet eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise yeni bir dost edinmek anlamına gelir. Size huzur veren ve hayatınıza neşe getiren bir kimseyle ömür boyu sürecek bir dostluk bağı kuracağınızı işaret eder. 

Rüyada Sünnet Elbisesi Görmek 

Rüyada sünnet elbisesi görmek, kafanızda tasarladığınız bir iş fikrini hayata geçireceğinizi ifade eder. Sermayesi hazır olan yeni bir iş fikrini bir arkadaşınızla birlikte gerçeğe dönüştüreceğinizi işaret eder. 

Rüyada Sünnet Yemeği Vermek 

Rüyada sünnet yemeği vermek, hayat standartlarının önemli ölçüde değişeceğini işaret eder. Daha müreffeh ve kaliteli bir hayata sahip olacağınızı gösterir. Geçim sıkıntısının bitmesiyle ailenizle olan ilişkinizin düzene bineceğini gösterir. 

Rüyada Sünnet Arabası Görmek 

Rüyada sünnet arabası görmek, sizi eleştiren ve yaptıklarınıza kusur bulan kimselere sabırla yaklaşacağınıza delalet eder. Başka insanların fikirlerine açık olacağınızı ve kendinizi geliştirmek için farklı insanların tecrübelerinden faydalanacağınızı işaret eder.

Sünnet Olmak/Etmek

“Rüyada Sünnet Olmak /Etmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda sünnetsiz oluyorum. Bir bayan yakınım sünnet etmek istiyor ama ben olmak istemiyorum. Dinimizce bayanların sünnet olup olmadığını araştırıyorum. Beni sünnet olmam için ikna etmeye çalışıyorlar ama sonuçta sünnet olmuyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir