Rüyada Soru Görmek

Rüyada soru görmek, dürüst davranışlarınızdan dolayı iş hayatında büyük başarı elde edeceksiniz.

Bakınız; Soru Sormak

Soru


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Soru görmüş olabilirsiniz; ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak, rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

“Rüyada Soru Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhabalar, rüyamda kocamın köyüne gitmişim. Köyü biraz dağlık ve hamile bir bayanın rüyamda gerçekte şu anda hamile değilim ve köyde dolaşırken ayağım kayıyor ve düşüyorum. Düştüğüm yerde bacaklarımı açıyorum ve pantolonun üstüne kan geçtiğini görüyorum ve bebeğimi kaybettim diye çok korkuyorum hemen eşime sesleniyorum geliyor ve oda bebeğimize bir şey oldu mu diye düşünürken uyanıyorum. Yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

  2. Rüyada bir arkadaşımla sınav sorumun çözümlerini yapıyorduk ama ben o sınavdan ümidimi tamamen kaybettim. Bunun anlamı nedir? Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir