Rüyada Sihir Görmek

Rüyada sihir yaptığınızı gördüyseniz, hayatınızda birtakım sürprizler olacak. Rüyada bir sihirbaz görmek, birçok seyahate çıkacağınız anlamına gelir.

Rüyada görülen sihirbazlık, fitne ve gururdur. Rüyada bir sihir yaptığını veya başka birisine yaptırdığını gören kimse, karı-koca arasını açar. Rüyada görülen sihir, küfre ve zevcenin ayrılmasına işarettir. 

Rüyada kendisinin sihirli olduğunu veya kendisine sihir yapıldığını gören kimse, hakkında meydana gelecek fitne, hile ve zarara işarettir. Eğer sihir cinler tarafından olursa, o sihir hile ve zarar yönünden diğerlerinden daha şiddetli ve kuvvetlidir.

Ayrıca bakınız: Büyü, Büyüklenmek

Sihir

“Rüyada Sihir Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba, rüyamda kardeşime büyü yapılmış ve kardeşimin kayınvalidesinin tarif etmesi ile büyüyü arıyorum buluyorum. Samanlı bir kağıt üzerinde Kur’an harfleri ile bir şeyler yazılmış. Alıyorum kardeşimin kayınvalidesi ile birilerine gösteriyoruz. Onlar “Büyü bu” diyorlar ama bozmak için bir şey yapmıyorlar. Sonra kardeşimle oturup yemek yiyoruz. Aniden kalkıp kardeşimin oğluna bakmaya gidiyorum ona bir şey olmasın diye. Korkuyorum ama bir gidiyorum, kardeşimin oğlu uyanmış. Bana gülüyor, oyunlar yapıyor. Sonra uyandım. Rabbim hayırlara vesile etsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir