Rüyada Pazu Görmek

Rüyada pazu görmek; erkek kardeşe, yetişkin çocuğa yahut güven duyduğu birine işarettir. Kolun kırılması musibete işaret eder. Güçlü kol görmek; zenginliğe, güvenilir kardeş veya dosta, mesleğinde ilerlemeye delalettir. Kol kısalığı, eksik akla ve fazla yalana delalet eder.

Rüyada pazu görmek tabiri, genellikle erkek çocuklarla tabir olunur. Bu bir erkek oğul olduğu gibi, erkek kardeş veya yeğen de olabilir. Pazu görmek, bir rivayete göre ödenecek maddi veya manevi borçlara da delalet eder. Pazu; şan, şeref ve ünle de tefsir edilir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen pazu, erkek kardeş veya yetişmiş bir çocuğu ya da itimat edilen kimsedir. Rüyada pazuda görülen eksiklik, o eksiklik kadar vuku bulacak musibete işarettir.

Bir kimse rüyada kolunun kırıldığını görürse, o kimsenin ölecegine veya üzüntü, keder ya da bir beladan dolayı ona isabet edecek musibete işarettir. Kol, insanın din ve dünya işlerinde itimat ettiği hanımına veya borç gibi sakındığı şeylere işarettir.

Bir kimse rüyada kolunun kuvvetli olduğunu görse, o kuvvet onun erkek kardeşindeki veya malındaki kuvvetidir. Kolun kuvvetli oluşu, meslekte ileri gitmeye de işarettir. Bazı tabirciler, pazu rüya sahibine yardımcı olacak baliğ bir çocuğa veya sıkıntılı anında imdadına yetişecek erkek kardeşine işarettir, dediler.

Ayrıca bakınız: Pazu Bileziği, Kol ve Dirsek

Bir kimse rüyada kolunun eksik olduğunu görürse, o kimsenin aklı az ve yalanı çok olur.

Pazu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir