Rüyada Muska Görmek

Rüyada insanın şifa maksadıyla taktığı muska ilaca, hayvana takılan muska bir şeyi elde tutmak için alınan tedbire delalet eder.

Rüyada boynunuza bir muska asıldığını görmek, hayırlı bir haber işiteceğinizin işareti olarak kabul edilir.

Rüyada boynunda bir muska görmek, yeni bir işe girebilir ve orada yükseleceğinize işarettir. 

Rüyada boynuna bir muska asmak, yakınınızda bir düşman olduğuna ve kendinize dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.

Ayrıca Bkz: Nazarlık

Muska

“Rüyada Muska Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda bir sürü muska gördüm, yatağın altına koymuşlar. Yatağı kaldırıyorum, her yerinde muska var. Ne anlama geliyor? Çok etkilendim…

  2. Rüyamda, evimde bir sürü muska buluyordum kapı üstünde ve elimi attığım her yerde muska buluyordum. Aile büyüklerime gösteriyordum evimde. Çok korktum.

  3. Ben rüyamda ölmüş annem bana basmadan sabahlık verdi ben onu giydim. Sonra sağ cebine elimi soktum, cebin içinden 4 tane muskayı elime aldım anneme gösterdim. Annem “Koy yerine” dedi. Sonra da sol cebe elimi soktum oradan da düğme ve bozuk paralar çıkardım cepten, hepsi beşer kuruştu. Sonra annem bana dedi, “Onları da koy yerine” ben de o paraları da sol cebime koydum. Bu rüyanın anlamını bilen var mı? Ölmüş annemin eski sabahlık vermesi ve muska bozuk para görmenin anlamını bilen varsa lütfen bana bildirsin. Ben çözemedim bu rüyayı ne anlama geldiğini. Teşekkürler.

  4. Rüyamda boynumda muska vardı, onu çıkartıp içini açtım ve okumaya çalıştım. Arabada bir şeyler yazıyordu, okuyamamıştım yırtıp gölgeye atmışım muskamı ama elimde birkaç tane daha vardı. Sinirliydim onları atarken.

  5. Gerçekte üzerimde taşıdığım muskayı rüyamda gördüm. Muskamın içinden 3 tane parça düştü ama muskam ne açılmıştı ne de bozulmuştu. Düşen üç parça bakır renginde ve ince sac tabakası gibi idi. Rüyamın yorumu nedir yardımcı olur musunuz?

  6. Bir imam arkadaş beni rüyasında görmüş ondan muska istiyormuşum yapmış olmadı demişim ikinci kez bir daha muska yap demişim yapmış tekrar olmadı demişim üçünçü kez bir yatağın üstünde beyaz bir Çarşaf varmış ona muska yap demişim yapmış çarşafı katlayıp göğsüme bırakıp bu sefer olmuş demişim ne anlama geliyor acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir