Rüyada Mısır Görmek

Rüyasında mısır yemek veya mısır tarlası görmek, genç bir erkek için yapı işlerindeki başarısına, daha tecrübeli bir yaşta ise zor olmasına rağmen yaptığı işin sonunda kazanca; genç bekar kadın için çok dedikodulu bir evliliğe; iş kadını için beklenmedik bir yerden gelecek paraya işarettir.

Rüyada mısır görmek, işlerinizdeki durgunluk sona erecek, iş yaşamınızda hareketli bir döneme gireceksiniz demektir. Mısır topladığını görmek ise işlerinizin düzeleceğini, elinize para geçeceğini işaret eder. Şansın, paranın ve mutluluğun işaretidir. İnsanların mısır topladığını gördüyseniz, bir arkadaşınızın elde edeceği başarıya sevineceksiniz.

Rüyada görülen mısır sarı renkli ise hastalıktır. Yeşil yapraklı, üstü örtülü mısır çabuk harcanacak paradır.

Rüyada mısır görmek, koçanlı ise yoksulluğa; tane halinde ise para ile tabir edilir. Bazı tabirciler mısır, işlerin bozulmasına ve hastalığa işarettir, demişlerdir.

Rüyada mısır yediğini görmek, aile kurma yolunda ilerlemek demektir. Ayrıca mısır biçtiğini gören kişinin sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlayacağına veya en azından bunu kafasına yerleştireceğine yorumlanmaktadır.

Bkz: Bitki Görmek

Mısır

“Rüyada Mısır Görmek” üzerine 17 yorum

  1. Rüyamda mısır haşlanmışı elimde vardı ve benim elimdeki mısır henüz oluşmamış bembeyaz sütlü mısırdı. Başkasının elindeki kartlaşmıştı. Ben de tazelerini yemesini istiyordum bu kişi sevdiğimdi.

  2. İş yerindeki arkadaşımla rüyamda mısır yediğimizi 1 tane mısırı ikiye ayırıp paylaştığımızı ve mısır yerken mısır tarlasının yanından geçtiğimizi o tarlanın sürüldüğünü gördüm ama tarladan mısır toplayan ben değilim işçilerdi. Bir de ben mısır yerken elimde bir avuç dolusu taneleri vardı. Ne anlama geliyor acaba? Bu iş yerindeki kişiyle aramız biraz limoni onun etkisinde kalmış olabilir miyim?

  3. Ben rüyada mısır şehrine gittiğimi gördüm, komşumuzla. Ne demek, mısıra gitmek? Lüks bir yerde kalmak.

  4. Rüyamda gökyüzünde toplanarak daire yapmış yıldızlar gördüm. Gök gürültüsüne benzeyen bir ses bana “Sen bu dünyasın. Bu dünya da sensin” dedi. Yorumu nedir?

  5. Rüyamda canım mısır çekti ve gözümün önüne geldi, tabakla. Arkadaşa “Hadi AVM’ye gidelim de yiyelim” dedim.

  6. Rüyamda, kardeşimin saçında mısırın ilk hali başak hali çıkmış. Saçında mısır çıkmış yani. Ne anlamdadır?

  7. Rüyamda annemler 3 tane haşlanmış mısır alıyorlardı kardeşlerime paylaştırıyorlardı ama en çoğunu bana veriyorlardı, ben de yemeye başlıyordum.

  8. Rüyamda mısır patlatmaya çalışıyordum tencerede. Hepsi bu yani, bunu yorumlarsanız yeter. Teşekkürler.

  9. Rüyamda abim yanımda, onun evinde ocakta haşlanmış 7 tane yumurta. Gezerken evi, yerde 20 tane kadar kabuklarıyla birlikte taze mısır gördüm ablam da yanımda, yumurtayı ona gösteriyorum. Yorumu rica ediyorum.

  10. Merhaba rüyamda yaşlı bir kadın bana kötü sözler söyleyerek beni sinirlendirdi bende peşinden gittim kadını dövmeye. Elinde defter gibi küçük kâğıtlar vardı içinde ablam ve benim adımız soyadımız yazıyordu ve kenarında da mısıra uygulanacak yazıyordu acaba ne demek? Açıklama yaparsanız sevinirim.

  11. RÜYAMDA İŞ ARKADAŞIMIN BANA HAŞLANMIŞ MISIR İKRAM ETTİĞİNİ GÖRDÜM ACABA NE ANLAMA GELİYOR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir