Rüyada Kulak Çınlaması Görmek

Rüyada kulak çınlaması duymak, kişinin kendisi hakkında söylenen lehte ve aleyhte söze; iki kulağın birden uzun süre çınlaması, halkın uzun süre kendinden bahsetmesine delalet eder.

Bkz: Kabakulak

Rüyada kulağının çınladığını gören, kendisine ait bir söz işitir. Eğer iki kulağı birden çınlarsa ve uzun sürerse, halk arasında kendinden uzun uzadıya söz edilir.

Rüyada sağ kulağının çınladığını görmek, hayra ve iyiligine; sol kulağının çınladığını görmek, aleyhinde söylenen kötü sözlere delalet eder.

Kulak Çınlaması

“Rüyada Kulak Çınlaması Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda beni korkutuyorlar. Halk dilinde karabasan basmış deniyor ve ben korkuyorum. Birbirine benzer iki tane rüya gördüm. Birinde bağırıyorum ama sesim çıkmıyor, yataktan kalkmak istiyorum, kalkamıyorum, sürünerek gitmeye çalıştım, giderken karanlıkta bir gölge gördüm ve uyandım. İkincisinde felaket bir kulak çınlaması duydum, 5 saniyelik arayla sürekli çınladı. “Yardım edin” diye bağırdım. Yatağımın başucunda babam oturuyormuş, sesini duydum. “Baba kimse bana yardım etmiyor, sen yardım et bana dedim.” Kalktı yerinden ellerimi tuttu ama eller babamın elleri değildi, yüzüne baktım, gözükmüyor. Babam dedi ki “Hadi madem, kalk gidelim, yardım edeyim sana” dedi. Kalk gidelim deyince korktum, üç harflilerin alıp götürdüklerini duymuştum. O yüzden hemen Felak, Nas suresini okumaya başladım. Birini okudum, ikincisini okumaya başlayınca ellerimi öyle bir sıktı ki kemiklerimin kırıldığını hissettim, o an da uyandım. Uyandıktan sonra sureye kaldığım yerden devam ettim. Benim size sorum, sizce gerçekten karabasan mı bastı beni? Ben her gece okumadan uyumayan biriyim. Bu rüyanın yorumunu yapabilir misiniz? Her gece aynı şeyleri mi göreceğim?

  2. Selam bir rüya gösterildi bu gece bana normal hayatta sol kulagim çınlıyor gördüğüm rüyada çınlama kesildi yorum lütfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir