Rüyada Bumbar (Uzun Bez) Görmek

Rüyada bumbar görmek, kararlı bir şekilde fikirlerinizi savunacağınızı, ömrünüzün uzun olacağını, yapmacık insanlardan uzak durduğunuzu ve karşınıza çıkan engellere karşı boyun eğmeden yolunuza devam ettiğinizi delalet eder.

Ayrıca bkz: Kundak bezi, Toz Bezi, Bez

Rüyada bumbar görmek tabiri, farklı yorumcuları tartıştığı rüya konularından biri olmaktadır. Böyle bir rüya gördüyseniz bu iki seçenek arasında tercih yapamamak, gelecek tehlikelere hazırlıklı olmak ve her türlü koşulda ayakta durmak olarak tabir edilir. 

Rüyada Bumbarı Kapının Kenarına Sıkıştırmak 

Rüyada bumbarı kapının kenarına sıkıştırmak, bir kadın ve bir erkek arasında ateş hattında kalacağınızı, kararsızlık yaşayacağınızı, kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarınız üzerinde duracağınızı gösterir. Rüyada bumbarı kapının kenarına sıkıştırıldığının görülmesi, işlerinizde duraksama yaşayacağınız ve bu durumdan bunaldığınız anlamına gelir. 

Rüyada Kapı ve Pencere Aralıklarına Bumbar Takmak 

Rüyada kapı ve pencere aralıklarına bumbar takmak, birinden ya da bir felaketten korunmak ve gizlenmek anlamına gelir. Sizin kafanızı karışmaya çalışan birinden uzak duracağınızı, doğru yoldan vazgeçmeyeceğinizi, sorumluluktan kaçmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğinizi, sizi sevenlerin yüzünü kara çıkarmayacağınızı ifade eder. Rüyanızda bumbarı hem kapı hem de pencere aralıklarına sıkıştırdıysanız, huzurunuzu bozmaya çalışan kimselerden kaçmaya çalıştığınızı ve ailenize tehlike gelmesin diye kendinizi siper ettiğinizi işaret eder. 

Rüyada Bumbar Denilen Bez Kılıfını Görmek 

Rüyada bumbar denilen bez kılıfını görmek, ansızın karşınıza çıkan birinin sorun yaratmak için tabir-i caizse tetikte beklemesi anlamına gelir. İş yerinizde yeni çalışmaya başlayan personellere şef olacağınızı, bu yüzden iş yükünün artacağını, ayağınızı kaydırmaya çalışan kişilerin girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağını ifade eder. Patronunuz sizden daha efektif çalışmanızı isteyecek ve bu nedenle başarınızı arttırmak için yeni yollar deneyeceğiz anlamına gelir. 

Rüyada Bumbar Satın Almak 

Rüyada bumbar satın almak, yeni bir ev ya da araba satın almak, eve yeni eşya bakmak, eskiyen kıyafetleri birisine vermek, tadilat yaptırmak ve bozuk bir nesneyi tamir ettirmek olarak yorumlanır. Rüyasında bumbar satın alan kimsenin hayatında değişiklikler yapacağı, kredi çekeceği, yeni bir borç senedi imzalayacağı, fiziksel görünüşünü değiştirmek için estetik yaptıracağı şeklinde rivayet edilir. 

Rüyada Bumbar Yıkamak 

Rüyada bumbar yıkamak, kirlerden arınmak, kötü düşünceleri defetmek, kapıdan içeriye ortamın neşesini bozan insanları sokmamak anlamına gelir. Hayatınıza yeniden başlayıp bembeyaz bir sayfa açacağınızı, mutlu olmak için elinizden gelen her şeyi yapacağınızı, sıcak bir aile yuvası için daha dürüst ve çalışkan olacağınızı ifade eder. 

Rüyada bumbar yıkamak, ölüm haberi ile üzülmek, hastalığa karşı direnmek, savaşta ön saflarda yer almak, sizi ezmeye çalışan insanlara karşı daima dik durmak olarak tabir edilir. Böyle bir rüya gülen yüzünü solduran ve gözyaşı dökmenize sebep olan herhangi bir şeyin karşısında duracağınız anlamına gelir. 

Rüyada Bumbar Katlamak Görmek 

Rüyada bumbar katlamak görmek, malınızı başkaları ile paylaşacağınızı, fakir ve düşkünlere yardım eli uzatacağınızı, yoksullara malınızdan sadaka ayıracağınızı ve kimsesizleri gözeteceğinizi gösterir. Rüyasında bumbar katladığını gören kimsenin sıkıntıda, darda ve zorda kalana yardım edeceği şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Bumbar Görmek Diyanet 

Rüyada bumbar görmek Diyanet tabiri, cennet ile müjdelenmek için Allah yolunda cihad eden bir kul olacağınızı, iyiliklere nail olacağınızı, şeytanın vesvesesi ile kötü yollara sapmayacağınızı ve haramdan uzak duracağınızı gösterir. Bu rüya hem dünya hem de ahiret hayatında arzu ettiğiniz makama ulaşacağınızı gösterir. Büyük bir şirkette patron olacağınızı, çalışanlarınıza adil davranacağınızı, hak ve hukuk bilen bir insan olacağınızı, pusulayı hep doğru yöne çevireceğinizi, adalet terazisini her daim dengede tutacağınızı işaret eder.

Bumbar (Uzun Bez)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir