Rüyada Kefalet Görmek

Rüyada kefalet görmek, yüke delalet eder.

Rüyada bir arkadaşına kefil olduğunu ve bu kefaletten dolayı zarara uğradığını görmek, bir başkasına yaptığı bir vaatten dolayı utanacağına delalet eder. Rüyada kendisine kefil olan bir kişiye, kendi üzerine aldığı borcu yerine getirmediğinden, o kişiyi zarara soktuğunu görmek, kendine yapılan bir vaadin yerine getirilmemesi yüzünden zor duruma düşmeye işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir şeye kefil olmak, rüya sahibinin o şeyi üzerine almasına işarettir. Rüyada kefil olduğu şey, başkası tarafından verilecek sadakayı, görülecek bir işi ya da aciz bir kimsenin yardımına koşmak gibi hayırlı bir şey olursa, rüya sahibinin hayırlı bir şeye yardım etmesine işarettir. Eğer kefil olduğu şey içki veya haram mal olursa, çoluk çocuğunun geçimi hakkında sıkıntı çekmesine, fakirleşmesine ve borçlanmasına işarettir.

Rüyada kefillik görmek uyanıkken yapılacak borçtur. Rüyada bir kimseye kefil olduğunu gören kimse, kefil olduğu şahıstan terbiye öğrenmesine işarettir. Bazen de kefalet pişmanlığa işarettir.

Bkz: Rüyada Kefil / Kefalet Görmek, Rüyada Kefil Olmak Görmek

Kefalet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir