Rüyada Kavun Görmek

Rüyada kavun görmek, yaşamınızda önemli değişiklikler olacağına yorumlanır. Rengi sarı ise hastalık, başka renkte ise kısmettir.

Bkz: Kavun Çekirdeği

Rüyada kavun görmek ve özellikle yemek, hastalığa işarettir. 

Kirmani’ye göre; rüyada kavun görmek, koparmak, toplamak ve yemek, hasta olmaya delalet eder. 

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyada kavun gören sık sık sıkıntı ve kedere düşer, hüzünlenir, sağlığı bozulur. Rüyasında bir kavun bulup onu yediğini gören, çaresi olmayan bir derde düşer.

Kavun

“Rüyada Kavun Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Es selamünaleyküm. Ben Almanya'dayım. Babam bir yıl önce pankreas kanserinden vefat etti. Cenazesine yetişebildim çok şükür. Geçenlerde gece işe gideceğim için akşamüstü biraz uyuyayım dedim. Rahmetli babamı rüyamda gördüm, elinde normal büyüklükte sarı hakim biraz alacalı kavun vardı. Bana verdi mi, vermedi mi, tam hatırlamıyorum ama onu görünce sıkıca boynuna sarıldım. Bu rüyamı tabir ederseniz memnun olacağım. Şimdiden teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

    1. Selamunaleykum. Ben yorum icin yazmiyorum size, benim size sorum var. Ruyanizi okudum. Bu arada baya zaman gecti. Bu zaman icinde, sitedeki tabirlerden (…kavun gören sık sık sıkıntı ve kedere düşer, hüzünlenir, saglıgı bozulur. Rüyasinda bir kavun bulup onu yedigini gören, çaresi olmayan bir derde düser.) hangisi/hangileri sizde ortaya çıktı. Umutluyum ki siz му aileniz hepsileri iyiler му sagliklilar. Cevabinizi bekliyorum.

  2. Rüyamda ben bahçeye gitmiştim kavun topluyordum birde baktım bir tanesi kırılmış. Onu aldım yedim. Tekrar toplamaya devam ettim. Bazıları sarıydı. Sarıları kesiyordum yeşiller duruyordu. Bunu yorumlarsanız çok sevinirim.

  3. Rüyamda kavunun küçükleri yani kelek seçerken gördüm yanımda ablam ve abim de vardı. Abimle aram bozuk yorumlarsanız memnun olurum teşekkürler.

    1. Selamünaleyküm. Ben yorum icin yazmıyorum size, benim size sorum var. Rüyanızı okudum. Bu arada baya zaman gecti. Bu zaman içinde, sitedeki tabirlerden (…kavun gören sık sık sıkıntı ve kedere düşer, hüzünlenir, sağlığı bozulur. Rüyasında bir kavun bulup onu yediğini gören, çaresi olmayan bir derde düşer.) hangisi/hangileri sizde ortaya çıktı. Umutluyum ki siz ve aileniz hepsileri iyiler, sağlıklılar. Cevabınızı bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir