Rüyada İşkembe Görmek

Rüyasında işkembe görmek, gören kişinin arkasından dedikodu yapılıyor demektir. İşkembe yediğinin görülmesi de iş yaşamınızda emeğinizin karşılığı alarak terfii edeceğinize yorumlanır. Sıkıntı, tatsızlık, dedikodu, sağlık sorunları olarak yorumlanır.

bkz: İşkembe Çorbası

Rüyada işkembe görmek veya satın almak, işittiğiniz bir habere önce çok üzüleceğinize, fakat sonradan bu haberin şişirme ve aslı olmayan yalan bir haber oldugunu anlayarak, ferahlık duyacağınıza delalet eder.

İşkembe

“Rüyada İşkembe Görmek” için bir yorum

  1. Selam. Ben hamileyim 6 haftalık. Bebeği aldırmak istediğim gün akşamı rüya gördüm. Rüyada oturma odasında yangın çıktı, rahmetli babam ve eşim söndürmek için uğraşıyorlardı ama her köşede kıvılcım kıvılcım çıkmaya yeniden başlıyordu. Ben bu rüyadan sonra aldırma kararında vazgeçtim. 1 gün sonra da işkembe gördüm rüyamda. Benim ablamlara gitmişim, misafirleri var. Kendisi işkembe pişirmiş, ben de yedim. Sonra da topladım ve ablamla misafirlere ve kendime yemek için hazırladık. Bunların anlamları ne demek? Cevap yasarsanız sevinizim. k.i.b.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir