Rüyada İnat Etmek Görmek

Rüyada inat ettiğini görmek; kendine aşırı güvenmeye, gurur ve kibir yüzünden insanlar nazarında sevimsizleşmeye, kötülük ve şerre bulaşmaya, İnatçılık, her hal ve durumda üzüntü ve kedere delalet eder.

Bkz: Baskı, Asi Olmak (İsyan)

Rüyada inat etmek, kavgaya işarettir. Bir kimsenin bir mesele üzerinde rüyada inat etmesi, o kimsenin bir kişiyle anlaşarak ticaret yapmasına veya kendisine vaat edilen bir şeyi istemesine delalet eder. 

Rüyada bir başkasının veya ev halkından birisinin kendisine karşı bir hususta inatla hareket ettiğini görmek, üzüntü ve sıkıntı içinde bulunduğuna işaret eder. İnat ve ısrar ettiğini görmek hayır değildir. Bir rivayete göre inat ve ısrar firara ve çekinmeye delalet eder. Bir hususta inat ve ısrar ettiğini gören, içinde bulunduğu bir işten kaçar. Büyük bir memur ise memuriyetinden istifa eder, bir yerde başkan veya reis ise işini bırakır. Tüccar ise ticaret yapmaktan vazgeçer, sanat sahibi ise çalışmaz olur. Davası varsa bundan vazgeçer. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada inat etmek, kötülük yapmaya veya görmeye işaret eder. Bir kimsenin rüyada inat etmesi, o kimsenin içinde bulunduğu bir şeyden kaçmasına veya kavga etmeye yahut düşmanlığa veyahut münakaşa yahut ticaret yapmaya işaret eder. 

Rüyada kendisinin düşmanlık ve inat ettiğini gören kimse, bir işinden dolayı üzülür, gönlü daralır veya insanlar ondan nefret ederler.

İnat Etmek

“Rüyada İnat Etmek Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir