Rüyada İmparator Görmek

Rüyasında imparator gören kişinin şansı iyi olacak, bir şans oyunundan para gelecek demektir. Aynı zamanda iyi geçmeyecek bir yolculuğa çıkacağını bildirir.

Bakınız; İmparatoriçe

Rüyada bir imparator görmek, uzun bir seyahate çıkacağınızın habercisidir. Fakat bu seyahatler güzel geçmeyecek, bunlardan pek kârlı çıkmayacaksınız.

Rüyada imparator tacı görmek, mutluluk gözyaşı dökmeye, memuriyette tayin çıkmasına, aile yaşantısında ise aileye katılacak yeni bireye delalet eder.

Rüyada imparator tahtı görmek; şans oyunu sonucu kazanılacak paraya, faiz kazancına, miras kalmasına yahut ticari gelire delalet eder.

İmparator

“Rüyada İmparator Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada eski bir sandık buluyorum onu karıştırıyorum ki, içinde bana yazılı bir belge. Benim şehzade olduğumu ölen babamdan sonra imparatorluğun bana geçtiğini bunun nişanesi olarak aynı yerde duran elmaslı ve de mühür olan beyaz yüzüğün bana ait olduğu hakkında. Ve ben yüzüğü parmağıma takıyorum herkese de gösteriyorum. Yüzüğün çok pahalı, satılmayacak kadar da değerli olduğu söyleniyor. Derken sabah oluyor, uyandırılıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir