Rüyada Istakoz Görmek

Rüyasında ıstakoz gören, kimse çeşitli sıkıntıların ardından refaha kavuşacak anlamındadır. Eğer ıstakoz canlı ise, elinize çok para geçecek demektir.

Bkz: Balık Yakalamak, Balık Yemek

Rüyada pişmiş ve kırmızı ıstakoz görmek ise ömür boyunca bir kez ele geçecek fırsattır. Canlı bir ıstakoz ise ne yapacağı kestirilemeyen, bilgili, ölçülü, her şeyini gizlemeyi adet edinmiş arkadaştır.

Rüyada görülen ıstakoz, şansa ve talibe yorumlanır. Bir lokantada ıstakoz yediğini gören, giriştiği herhangi bir işte başarılı olur. Bir balıkçıdan ıstakoz satın aldığını gören, bol para kazanır.

Bir başka rivayete görede: Rüyada ıstakoz görmek, bol para kazanmaya işaret eder.

Rüyada ıstakoz yediğini gören kimse işlerinde başarılı olur. Eline de miras yolu ile bir para geçer.

Rüyada ıstakoz görmek tabiri, şansın açılmasına ve büyük miktarda para kazanılmasına işarettir.

“Rüyada Istakoz Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Rüyamda büyük tuvaletimi yaptım. Klozete baktığımda içimden ıstakozlar çıktığını gördüm. Kırmızı, siyah renkli ıstakozlar canlıydılar. Rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum. Saygılar.

  2. Rüyamda denizde minik bir ıstakoz yakaladım. Istakozu bir türlü öldüremedim, büyüdü eve götürdüm. Bir süre sonra da serbest bıraktım.

    1. Benimkinde ailecek güzel bir yemek yerken sırtımın yarısını kaplayan vıcık vıcık pembe bir ıstakoz ısırdı öldürsem öldüremiyorum en sonunda sırtımdan almışlardı

  3. Rüyamda burnumun içinde ıstakoza benzeyen bir canlının beni soktuğunu ve zehirli olduğunu gördüm ama akrep olduğunu da anımsıyorum. Yorumlar mısınız?

    1. Hayırlı yani acı çekiyosan olumlu çünkü bende de bir akrep içime girerken (etime) onu. Çıkartırken gördüm bi de pembe ıstakoz beni sokarken gördüm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir