Rüyada İntikam Almak Görmek

bkz: Öç Almak

Rüyada bir kimseden intikam almak için, ona bir iftirada bulunmak veya onun yoluna çıkarak saldırmak, küfürle ve Hak yolundan uzaklaşmak ile yorumlanır. 

Rüyada bir kimse için intikam hissi beslediğini görmek, rüya sahibi hakkında kötü düşünceler besleyen kimselerin varlığına delalet eder. Rüyada size düşmanca davranan bir kimseye karşı kalbinizde iyi duygular beslemek, Cenabı Hakkın (C.C.) dua kapısının sizin için daima açık olduğuna işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada intikam almak, bir dostun ölüm haberini almaya işaret eder.

İntikam Almak

“Rüyada İntikam Almak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda bir camiye gidiyorum. Namaz kılmak için ezanı bekliyorum. Ezan okunurken abdestimin olmadığını farkediyorum ve iç şadırvanda abdest almak istiyorum ama pandemiden dolayı orada abdest almamın yasak olduğunu sadece tutukluların oradan abdest alabileceğini söylüyorlar. Bende dışarda ki şadırvandan abdestimi alıyorum. Dışarda ki şadırvanda abdest alırken bir adam bende içmek için su istiyor ama namaza geç kalacağımı, acelem olduğunu söylüyorum. Şu vermiyorum. Cemaatle birlikte namaza duruyorum ama cemaatin yanlış yola sapmış bir cemaat olduğunu hissediyorum. Namaz sonunda müezzin bana bakarak namaz sonunda ayet okuyor. Ayet yada dua; intikam, intikam, intikam diyerek başlıyor ve intikamla ilgili birinden intikam alabilmek içinmiş gibi devam ediyor. Bende o cemaatten ayrı fikirde olmama rağmen kendim için o duaya amin diyorum. O cemaatin içerisinde fazla kalmamak için camiden herkesden önce çıkıyorum.

    Ilk defa böyle bir rüya gördüm ve çok etkiledi beni. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir