Rüyada Hediye Görmek

Rüyada hediye görmek; ferahlığa, dostluk ve sevgiye, dargınların barışmasına, evlenmek amacıyla kız istemeye ve insanlar arasındaki dostluk ve uyumlu yaşamayı temin eden sebep ve vesilelere delalet eder.

Ayrıca bkz: Hediye Vermek

Rüyada birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır. Birinden hediye aldığını görmek, aşk yaşamında hem de iş yaşamında şanslı ve mutlu olacağınızı haber verir.

Rüyada birinden hediye aldığınızı gördüyseniz, hem aşk hayatınızda, hem de iş hayatınızda şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Rüyada hediye göndermek, ferahlığa işaret eder. Hediye “Hediyeleşiniz ki birbirinizi sevesiniz” hadisi gibi, sevgi ve dostluğa işaret eder. Hediye, birbirine dargın kimselerin barışmasına işaret eder.

Bazı tabirciler, hediye nikahlanmak için kadın istemek şeklinde yorumluyorlar. Rüyada kendisine bir tabak içinde taze meyve gönderildiğini gören kimsenin kızına, görücü gelir. Kızı yoksa ona hediye gönderen kimse ile onun arasında dostluk ve sevgi meydana gelir. Birinden hediye aldığınızı gördüyseniz, bu, hem aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Hediye

“Rüyada Hediye Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba ben sevdiğim kişinin rüyası hakkında sormak istiyorum. Rüyasında benim kendisine yeni ayakkabı ve yeni elbise aldığımı görmüş. Bunun manasını söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Saygılar…

  2. Rüyamda çok sevdiğim kız arkadaşımdan hediye beklerken alamadım paramla almamada izin vermedi ama hediye de almadı çok küçük bir süs eşyasıydı ama ben çok üzüldüm. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir