Rüyada Hayranlık Görmek

Rüyada insanların size hayranlık duyduğunu gördüyseniz, şansınız açık olacak. Fakat başkasına hayranlık duyuyorsanız, birtakım zorluklarla karşılaşacaksınız. Kişinin mutlu olmadığına, duygularındaki değişimleri haber verir.

Ayrıca bkz: Hayran Olmak, Edebi Eser

Rüyada birisinin yaptığı bir işten veya ona ait bir eşya ve meskeni görerek hayranlık duyduğunu görmek, eğer kıskanmıyorsanız Allah’ın (C.C.) ihsanına karşı şükran duyduğunuza; kıskanarak hayranlık duyuyorsanız, bütün kısmet kapılarının sizin için kapalı olacağına delalet eder. 

Rüyada bir yerde hükümet tarafından yaptırılan bir bina, bir park veya herhangi bir eser karşısında duyacağınız hayranlık, Allah’ın kudretine karşı kalbinizde büyük bir duygunun uyandığına işarettir.

Hayranlık

“Rüyada Hayranlık Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Selamünaleyküm. Ben üniversite öğrencisiyim. Rüyamda normal bir gün gibi üniversitedeydim, yeni kızlar vardı, arkadaşıma hayranlıkla bakıyorlardı, resimlerini çekiyorlardı gizli gizli ama ben görüyordum bunları. “Mustafa bak, resimlerini çekiyorlar” falan uyarmaya çalışıyordum. Eğlenceli bir rüyaydı. :))

  2. Ben ortaokuldayım. Benim gerçek hayatta da hayran olduğum bir gurup çocuklar var. Onlardan biri çok yakışıklı ve onu cönk görmek istedim. Rüyamda ise ben yanlış otobüse biniyorum ve tesadüfen bir grup olanlar video çekiyorlar bende çok merak ediyorum ve yanlarına gidiyorum. Sonra bir baktım onlar. Ondan sonra ben gittim sordum o en yakışıklısı nerde ve bana işaret ettiler. Oğlanlar şakalaşıyordu. Ben sonra bide onlara sordum “Kamyar" nerde diye. Kamyar bana burada dedi ve ben sevinçten ağlamaya başladım. Ona sordum bana imzasını verebilir mi diye, oda tabi ki dedi. Ben çok sevindim. Kamyar ayağa kalktı ve imzaladı. Ben ona sarıldım ve onu kaç kez öptüm. Sonra beni herkes aramaya başlamış. Ben nerde olduğumu bile bilmiyordum. Sonra ise beni buldular. Ve bulmadan önce ben numarasını istedim ve bana yasak olduğunu söyledi. Bir doğru cevap verin lütfen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir