Rüyada Gülmek Görmek

Rüyada uykudan sabahleyin gülerek uyanmak, bol para ve saadetin geleceğini müjdeler. Bir şakaya gülmek sevince, mala ve zenginliğe kavuşacaktır.

Ayrıca bkz: Güler Yüzlülük

Rüyada kahkahalarla güldüğünü görmek, birçok yeni arkadaş sahibi olacaksınız ve uğraştığınız her işin başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir. Alaycı gülmek, sağlığın bozulmasına işaret eder.

Rüyada kahkahalarla güldüğünü görmek ne demek: Birçok yeni arkadaşınız olacak ve elinizi attığınız her işte başarılı olacaksınız Gülmek, tam tersi gözyaşı demektir.

Rüyada güldüğünü görmek, gam ve kedere yorumlanır. Eğer kahkaha ile olur ise keder daha büyük olur. 

Kirmaniye göre; rüyada tebessüm ederek güldüğünü görmek, murat müjdesidir. 

Caferi Sadık’a göre; uykuda, rüya aleminde tebessümle güldüğünü görmek, bir erkek evlat ile; eğer bekar ise iyi bir kızla evleneceğine ve her durum da bu rüyasının hayırlı olduğuna müjdedir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kahkahasız gülmek, ferahlık ve sevince işaret eder. Kahkaha ile gülmek ise, ağlamaya işaret eder. 

Rüyada yapılan bir şakadan dolayı gülünürse, şaka yapan kimsenin uyanıkken insaniyetsizliğine işaret eder. Bir şeyi taklit etmekten dolayı gülmenin tabiri de böyledir. Rüyada gülmek üzüntüdür. Bazı tabirciler, rüyada güldüğünü gören kimse, erkek bir çocukla müjdelenir, dediler. Tebessüm ettiğini görse, iyilik ve sevince işaret eder. Bazen de bu rüya gördüğü gibi çıkar. 

Bir kimse rüyada bir yerde güldüğünü görürse, orada ucuzluk ve bolluk olur. Rüyada ölmüş bir kimseyi gülüyor görse, o kimsenin ahirette durumunun iyi olduğuna işaret eder. Rüyada gülmek, hafiflik ve ahmaklıktır, özellikle bu rüyayı görenler, salahiyetli kimse iseler, bunların görevlerinden alınmaları işaret eder.

Rüyada kahkahalarla güldüğünü ve çok eğlendiğini görmek, birçok yeni arkadaş edinerek, elinizi attığınız her işte başarılı olacağınıza işarettir. 

Rüyada alaycı bir şekilde gülmek, hastalığın işaretidir. Ancak kısa süre içerisinde bu hastalığı atlacağınıza işaret eder.

Gülmek

“Rüyada Gülmek Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda en yakın arkadaşımla birlikte gülüyorduk, ben çok içten gülüyordum. Uyandığımda ise korktum, bu gerçek mi oldu, diye.

  2. Rüyamda bir sürü kişi bana gülüyordu. Ben de sinirlenip ne “Gülüyorsunuz, komik bir şey mi var?” diyordum. Bu ne demek, yorumlar mısınız?

  3. Aysel isminde bir arkadaşım rüyasında bir düğünde bütün çevresi ile beraber ve bu düğün bir ırmak kenarında oluyor. Benim samimi arkadaşımla ben Aysel’in karşısında çok gülüyormuşuz. Bu rüyanın açılımı nedir acaba? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

  4. Rüyamda düşmanımla gülüşüyorduk sonra o birden durdu. Buradan hiçbir şey anlamadım ya.

  5. Rüyamda sevmediğim arkasından dedikodusunu ettiğim bir arkadaşımla sınıfta kahkaha atıyorduk.

  6. Gülerek uyandım uyandığımda gülmeye devam ediyordum ama neye güldüğümü hatırlamıyorum…

  7. Ben oğlumu katıla katıla gülerken gördüm. Bu rüya yorumu rüyayı gören bana mı yoksa rüya da gülerken gördüğüm oğluma mı uyarlanacak. Kime göre yani?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir