Rüyada Düğme Görmek

Rüyada gümüş ve altın düğme görmek mal veya rızka işarettir. Düğme ve onun için kullanılan iplik, kadın ve erkeğe; düğme namus ve iffete, sağlam pazarlığa işaret eder. 

Rüyada düğmeyi iliklemek dağınık işleri toparlamaya ve bekar için evlenmeye delalettir. Rüyada düğme dikmek, nikah memurunun önüne oturmaya ve nikah akdine delalet eder.

Rüyada düğme ya da düğmeler görmek, eğer rakipleriniz tarafından tehdit altındaysanız dostlarınızın yardım edeceğini haber verir.

Rüyada yeni düğme görmek, varlıklı ve insanlara ve size karşı saygılı biriyle evleneceksiniz demektir. Eski, kırık düğme, hastalık ve zarar anlamındadır.

Rüyada parlak düğme görmek, zengin ve size saygı duyan biriyle evleneceğiniz anlamına gelir. Eğer düğmeler eski veya kırılmışsa, hastalığın ve zararın işaretidir. Başarı verecek koşullar ve fırsat anlamına gelir.

Rüyanızda elbisenizin bir düğmesinin koptuğunu görmek, işinizde bazı aksamalar olacağına; elbisenize bir düğme diktirmek veya dikmek, aksak giden işlerinizin düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada düğme görmek tabiri, iffet ve sağlam pazarlıktır. Bazen bu rüya, mal veya rızka işarettir. Özellikle gümüş veya altından olursa daha da bereketli günlerin geleceğine işaret eder. Düğme, düğme ipliği, erkek ve dişiye işarettir. 

Ayrıca bkz: Düğme Dikici

Rüyada düğme iliklediğini gören kimse bekar ise evlenir. Bekar değilse dağınık işleri bir araya toplar. Rüyada düğme diken kimseyi görmek, tabirce nikah memurunun işaret ettiği şeye, bazen de ihtiyaç sahipleri için güçlüğe işarettir.

Rüyada yeni düğme görmek ne anlama gelir, zengin ve size saygı duyan biriyle evleneceğiniz anlamındadır. Eski, kırık düğme görmek ise hastalığın ve zararın işaretidir.

Düğme

“Rüyada Düğme Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Arkadaşım rüyasında eşimin gözünün içine birçok düğme soktuğunu görmüş. Anlamı nedir, acaba?

  2. Rüyamda, üzerimde değerli bir deri ceketimi çıkarıyordum. Sevdiğim bir dostum o esnada ceketimin deri düğmesini koparıp aldı, bana gösterdi. “Hatıra olarak bende kalsın” dedi. Hayırdır inşallah. Yorumunuzu bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir