Rüyada Dokuz Görmek

Ayrıca bkz: Sayı, Saymak

Rüyada dokuz görmek, hayırlara vesile olan bir rüya olup, evliliğe tabir edilir. Hayatında uzun bir süredir olan kişiyle, dünya evine gireceğine, ilişkileri için iyi yönde olacak bir adım atacağına delalet eder. İşle ilgili yorumlandığında ise rüya sahibinin mevki atlayacağına, iş yerindeki üstleri tarafından takdir edileceği işler yapacağına alamet eder.

Aynı zamanda rüyayı gören kişinin, hayatının büyük bir bölümünde istemekten vazgeçmediği dileklerinin gerçekleşeceğine ve bu sayede geri kalan ömrünün huzurlu bir şekilde geçeceğine delalet eder. Bazı yorumculara göre rüyada dokuz görmek; rüya sahibinin atik, hızlı, zeki ve çalışkan olması durumunda başarıyı elde edeceğine yorumlanır. 

Rüyada Dokuz Rakamı Görmek

Rüyada dokuz rakamı görmek, işle ilgili olumlu gelişmeler olacağının habercisidir. Rüya sahibinin işinde kalifiye bir eleman olacağına veya mesleğinde kendini geliştirerek aranılan biri olacağına işaret eder. Kişinin hayatında hep istediği ancak fırsat yaratamadığı şeylere fırsat bulacağına ve bu sayede iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dokuz rakamı görmek tabiri, kişinin dokuz vakte kadar işiyle ilgili bir gelişme yaşayacağına veya yeni bir iş kuracağına işaret ederken aynı zamanda yakın çevreyle geçirilecek olan güzel zamanlara da delalet eder. 

Rüyada Dokuz Aylık Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu duymak, uzun bir süredir yaşanan sıkıntılardan kurtulmaya hem iş hem aile yaşantısındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder. Emek sarf eden rüya sahibinin hak ettiği kazançları elde edeceğine, yatırım yapılacağına, kişinin mülk satın alacağına ve sevinçli haberlere işaret eder.

Rüyada Dokuz Tane Bebek Görmek

Rüyada bebek görmek, her zaman olumlu ve iyi olurken dokuz sayısını görmek de iyiye yorumlanır. Bu nedenle rüyada dokuz tane bebek görmek rüyası hayırlara vesile olan bir rüyadır. Bebek müjde verici, sevindirici ve iyi gelen olarak yorumlanır. Rüya sahibinin sonu iyi olan bir yola çıkacağına, yeni başlangıçlar yapacağına tabir edilir.

Rüyada dokuz tane bebek görmek, kişinin hem parasal anlamda hem de manevi olarak güç kazanacağına, iyi dostları olacağına, sevgi ve neşe dolu günler geçireceğine, gelecekte huzurlu günlerin kendisini beklediğine delalet eder. 

Rüyada ağlayan bebek görmek; rüya sahibinin yaşadığı bir pişmanlığı sembolize eder. 

Rüyada neşeli ve gülen bebek görmek; kişinin refaha, huzura kavuşacağına rivayet eder. 

Rüyada Saatin Dokuz Olduğunu Görmek

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek, rüya sahibinin kısa yoldan, emek sarf etmeden gelir elde etmek isteyeceğine ancak bu gelir elde edilirse bile tez sürede elinden kayıp gideceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişi kadınsa, iş hayatında ilerleme göstereceğine ve gelecekte işinde aranılan insan olacağına delalet eder.

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek ne demek: Bu rüya tabirini diyanet şu şekilde yorumluyor; rüyayı gören kişinin tavır ve davranışlarıyla etrafından takdir toplayacağına, iyi ilişkiler kuracağına, etrafında hep iyilikler yaparak diğer dünyaya içi rahat bir şekilde gideceğine tabir edilir. 

Bazı âlimlere göre rüyada saatin dokuz olduğunu görmek tabiri; kişinin etrafından göreceği bir yardım sayesinde gerek iş gerekse de sosyal hayatında ilerleme göstereceği, birkaç haftalık bir zaman diliminde sevindirici haberler alacağına, beklemediği anda gelecek olan mucizeye delalet eder.

 

Rüyada Dokuz Görmek İslami Tabiri

Rüyada dokuz görmek İslami tabiri şu şekildedir: Rüyada dokuz rakamının görülmesi şansa, kişinin kısmetinin açılacağına delalet eder. Bu nedenle rüyasında dokuz gören kişinin kısa bir zaman içinde problemlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendini iyi hissedeceğine yorumlanır.

İşle ilgili ilerlemenin söz konusu olacağı gibi, rüyanın bir zafer olarak nitelendirilmektedir. Rüya sahibini neşeli ve huzurlu günlerin beklediğine işaret eder. Aile içinde anlaşmazlıklar, sorunlar varsa hepsinin çözüme kavuşacağının da habercisidir. 

Dokuz

“Rüyada Dokuz Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada kırmızı yeni bir çizmenin altında 99 rakamının olduğunu ve büyük diye giyilmemesi ve bu çizmenin tek olması, yani çiftinin olmaması, ne anlama gelir? Ve bu ayakkabıyı komşumuzun “Al, giy” diye vermesi, ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir