Rüyada Dişçi Görmek

Ayrıca bkz: Diş Çıkarmak, Diş Doktoru, Diş Yaptırmak

Rüyada bir arkadaşınızın dişçi olduğunu ve sizi muayene ettiğini gördüyseniz, o arkadaşınıza güvenmemeniz gerekir demektir.

Rüyada bir arkadaşınızın dişçilik yaptığını ve sizin dişlerinize baktığını gördüyseniz, o arkadaşınıza güvenmemeniz gerekir. Dedikodulara dikkat.

Rüyada diş doktoru görmek, para bakımından çok sıkıntılı bir durumda bulunduğuna, buna bir çare aramanız gerektiğine işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada diş doktoru görmek sıkıntı ve zorluğa işarettir.

Rüyada diş doktoru görmek ne demek, kişinin lüks ve konforlu yaşama düşkünlüğü nedeniyle tüm malını mülkünü kaybedeceği demektir. Rüya sahibinin darlık ve yokluk yaşayacağına, maddi sıkıntı çekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada bir arkadaşınızın dişçilik yaptığını ve dişlerinize baktığını görmek, o arkadaşınıza güvenmemelisiniz. Başka birinin dişlerine bakıyorsa, birtakım çirkin dedikodularla karşı karşıya kalacaksınız.

Kişinin hayatında ortaya çıkacak bazı sorunlara işarettir. Rüyayı gören kişinin kazancının düşeceğine, keyfininin bozulacağına, huzurunun kaçacağına, kısmetsiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Dişçi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir