Rüyada Delikanlı Görmek

Ayrıca bkz: Gençleşmek

Rüyada temiz yüzlü delikanlı görmek hayırlı nasibe, düşmana galip gelmeye, ihtiyaçların giderilmesine ve hayırlı insana; delikanlı görmek akılsızlık yapmaya, acemice davranmaya; delikanlı bazen dolunaylı bir gecede açık havada gezinmeye işarettir.

Rüyada delikanlı ile oynaşmak hileli ve şaibeli işlere yeltenmeye delalet eder. Ani haberdir. Haberin iyi ya da kötü olduğu delikanlının tipinden anlaşılır.

Erkeklerin rüyalarında delikanlı olduklarını görmeleri, çok iyi ve sevinçli bir haber alacaklarına; kadınlar için güzel bir delikanlı görmeleri ise, hayal ettikleri şeylerin hakikat olduğuna; genç kızların rüyalarında delikanlı görmeleri de onların kismetlerinin açıklığına ve yakında mutlu bir evlilik yapacaklarına delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada genç ve yiğit delikanlı görmek, düşmana galip gelmeye işarettir. Delikanlı görmek, anarşist ve zalim kimselere galip gelmeye ve onlardan intikam almaya işarettir. Bazen ihtiyaçların bitmesine işarettir. 

Rüyada genç bir delikanlı ile oynadığını gören kimse, hileli ve mahzurlu bir şeye düşer. Bir kimse rüyada bir erkek çocukla oynaştığını veya ondan istediğini görürse, o kimsenin çirkin bir işte bulunmasından korkulur.

Delikanlı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir