Rüyada Bülbül Görmek

Ayrıca bkz: Turaç Kuşu, Kuş Tuzağı

Rüyada bülbül görmek, mal ve mülk sahibi zengin birine veya neşeli zengin bir kadına işarettir. Bazen de rüyada bülbül görmek tabiri, Kurân-ı Kerim okuyan bir çocuk ile tabir olunur.

Bir kimsenin rüyada bülbül görmesi çok iyi konuşan, güzel sesli, güzel sözlü bir evlada veya böyle nimete sahip bir arkadaşa delalet eder.

Rüyada evinde bir bülbül olduğunu görmek, bu vasıfları haiz bir arkadaşa malik olmanın delilidir. Yine rüyada bir bülbül aldığını veya kendisine hediye edildiğini görmek, hayırlı bir evlada ve vefalı dosta delalet eder.

Rüyada bülbül eti yemek, miras ile tabir olunur. Evinde bir bülbül öldüğünü veya uçtuğunu görmek, sadık bir dosttan ayrılmaya veya evladın ayrılığına delalet eder.

Rüyada bülbül görmek, varlıklı, hayat dolu bir kadına, zengin erkeğe, hitabeti düzgün insana, güzel Kuran okuyan kimseye; kötü ortamda görülen bülbül şarkıcı kadın ve erkeklere; kafes ya da sıkıntılı mahalde görülen bülbül, dili yüzünden sıkıntıya düşen insana delalet eder.

Rüyada görülen bülbül, evlilikte ve aşkta mutluluk işaretidir. Rüyadaki bülbül güzel, mutluluk verici bir haberdir.

Rüyada bülbül görmek ne anlama gelir, türkü ve şarkı söyleyen veya çalgı çalan adama ya da şakacı ve güzel konuşan bir kadına işaret eder.

Rüyada bülbül görmek ne demek düzgün konuşan zeki veya okulda okuyan bir çocuğa işaret eder.

Bülbül

“Rüyada Bülbül Görmek” üzerine 3 yorum

  1. İyi günler, rüyamda evimde konuşan bir bülbül ve bir muhabbet kuşu vardı. En çok bülbül konuşuyordu. Anlamı nedir?

  2. Merhaba,  rüyamda 3 bülbül devamlı evimde ceh-ceh vururdu. Yani devamlı okuyordu, sesleri halen kulağımda. Teşekkürler.

  3. Rüyamda bor poşetin içinden önce boş kuşyemi haznesi ardından bir poşet dolusu kuşyemi ve de muhabbet kuşu verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir