Rüyada Kanser Olmak Görmek

Ayrıca bkz: Kanser Görmek Hastalık Görmek

Rüyada kanser olmak, hayırlı bir şekilde yorulmaz. Rüyayı gören kişinin, kendisine sıkıntı olarak dönecek bir adım atacağına, bu adımın büyük hasara yol açacağına, birbiri ardına patlak verecek sorunlar silsilesi ile uğraşacağına ve gereksiz aksiyon yapacağına yorumlanır.

Rüyada kanser olmak ne anlama gelir rüya sahibinin, hiç bilmediği bir yerdeki bir problem yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, zararlı bir alışkanlığı yüzünden sağlık sorunlarının baş göstereceğine, pek yararlı olmayacak bir kişi ile ortaklık kuracağına ve kendisine verilen imkânlar üzerinde tam olarak kontrol sağlayamayacağına işaret eder.

Rüyada kanser olmak nedir; çıkılan yolda yalnız kalınacağı, dost görünen insanlardan destek alınamayacağı, bazı karanlık kişilerin göz hapsine girileceğine, yapılan bir yanlışın devam ettirileceğine, vakitsiz bir iş yapılması yüzünden ekonomik zarar yaşanacağına ve özgürlüğün kaybedilmesine sebep olacak bir adım atılacağına rivayet edilir.

Rüyada kanser olmak ne demek; eşler arasındaki ateşkesin kısa zamanda sona ereceği, deyim yerindeyse haneye kara bulutların çökeceği ve gelecekle ilgili hayallerin suya düşeceği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin yaşayacağı bir kayıp nedeniyle şapkasını önüne alıp düşüneceğine yorumlanır.

Rüyada kanser olmak tabiri, kişinin elinin kolunun bağlanmasına ve deyim yerindeyse kendisini kaybetmesine sebep olacak bir karar vereceğine ve bu kararın ardından uzun bir süre boyunca zorluk içinde yaşayacağına rivayet edilir.

Rüyada kanser olmak İslami rüya tabirleri, para kazanmak için yapılan her girişim sonuçsuz kalacaktır.

 Kanser Olmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir