Rüyada Alman Görmek

Ayrıca bkz: Almanya’ya Gitmek, Almanya 

Rüyada Alman görmek, atılacak büyük bir adıma ve yeni atılımlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin yeni bir ortaklık kuracağının da habercisidir. Rüya sahibinin yakın çevresinde bulunan ve sevdiği insanlarla yeni bir plan yapacağına, bu planların temelinde de maddi kazançların olduğuna ve bu ortaklıkla daha fazla maddi kazanç elde edeceğine ve parasal olarak rahata ereceğine rivayet eder. Eğer rüya sahibi başkasının emrinde çalışan bir iş sahibi ise bu kişinin kısa zamanda yükseleceğine, terfi alacağına ve bu sayede işini daha da severek yapacağına, işyerinde daha önceden kırılan özgüvenini de bu sayede toplayacağına yorumlanır.

Rüyada bir Alman ile sohbet etmek rüya sahibinin kısa bir süre içinde yeni insanlarla karşılaşacağına, bu karşılaştığı insanlarla kısa zamanda samimi olacağına ve yeni işlere bu yeni tanıdığı insanlarla yeni adımlar atacağına ve hayırlı, bol kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir Alman tarafından azarlanmak ya da dövüldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin hakkı olmayan bir terfi alacağına ya da helal olmayan bir para ile yeni bir iş koluna atılacağına bol para kazanacağına bu paraları da har vurup harman savuracağına fakat belli bir zaman sonra kazancının bereketinin azalacağına ve bir süre sonra da parasal yardım isteyecek duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada bir Alman’a yemek yedirmek ya da yemek götürmek, rüya sahibinin yakın çevresinden birine borç para vereceğine, o kişiye  hem maddi hem manevi destek sunacağına ve çok geçmeden de o kişiden borcunu geri alacağına hatta vermiş olduğu bu borçtan dolayı o kişinin rüya sahibine minnet duyacağına ve ileride maddi sıkıntıya düştüğünde rüya sahibine karşılıksız bir maddi yardım yapacağına rivayet eder.

Rüyada Alman Kurdu Görmek

Rüyada Alman kurdu görmek temel olarak hafiflemek, gereksiz yüklerden kurtulmak anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin çevresinde canını sıkan insanların var olduğunu, bu insanlarla yıllarını geçirdiğini ama artık bu kişilerin varlığından, konuşmalarından ve hareketlerinden rahatsız olduğunu bu nedenle de gözünü karartıp bu kişilerle tüm irtibatını keseceğini işaret eder. 

Bazı rüya alimleri rüyada Alman kurdu görmeyi şöyle tasvir ederler: Kişinin yapmak isteyip de yapamadığı ve yapabilmek için çok çaba sarf edip emek harcadığı bir durum olduğunu, bunu yapabilmek için çok dua ettiğini ve açılan elleri sayesinde bu duaların artık kabul olduğunu ve o şeyi kısa bir süre sonra gerçekleştireceğini rivayet eder derler. 

Rüyada Alman kurdunu tasma ile görmek ya da boynu kurdele ile bağlanmış şekilde görmek, müjdeli bir haber alınacağının habercisidir. Rüya sahibinin hiç beklemediği ve ummadığı bir anda istediği bir haberi olumlu bir şekilde alacağını ve alacağı bu olumlu haberle hayati bir karar alacağını ve bu kararı da doğru bir şekilde verip mutlu olacağını ve iyiki de yapmışım diyeceğini rivayet eder. 

Rüyasında Alman kurdunu bahçesinde beslemek, rüyayı gören kişinin çevresindeki olgun ve deneyimli bir kişinin tecrübelerine uyacağını, bu tecrübeler sayesinde büyük işler başaracağını, bu işler sayesinde de toplumda iyi bir statüye kazanıp saygınlık elde edeceğini işaret eder.

Rüyada Alman Pastası Görmek

Rüyada Alman pastası görmek kaçan ağız tadının yine yerine geleceğine, bozulan keyfin tekrar düzeleceğine işaret eder.

Rüyasında Alman pastası gören kişinin çevresiyle münakaşaya gireceğine, bu tartışmada kendisini savunamayacağına ve üzüleceğine ama kısa zaman sonra bu tartışmanın nedeninin anlaşılacağına ve rüya sahibinin tekrar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada Alman pastası gören kişi öğrenci ise kalan derslerinden geçeceğine eğer zayıf dersi yoksa da notlarını yükselteceğine ve hem öğretmeni hem de arkadaşları tarafından çok sevilip çok değer göreceğine işaret eder.

Rüyada Alman pastasının üzerinde mumlar dikiliyse ve üflenirse rüya sahibinin eline yüklü miktarda para geçeceğine, bu para ile kendisine yeni fırsatlar yaratacağına

Yaşanan tatsız olaylardan ötürü kaçmış olan ağız tadının geri geleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada Alman Askeri Görmek

Rüyada Alman askeri görmek, rüyayı gören kişinin zorluklara göğüs gerdikten sonra huzura ereceğine işaret eder. Kişinin yaşamında çektiği sıkıntıları birinden alacağı maddi ve manevi kuvvet ile atlatacağına, kazandığı paranın bereketleneceğine ve ailesinin mutlu olacağına rivayet eder.

Eğer rüyada Alman askeri gören kişi bekar ise, hayatına tez zamanda biri gireceğine, o kişi ile de inat ederek ve başkalarının istemediği olmasın diye ani bir karar ile evleneceğine fakat pişman olmayacağına aksine huzurlu ve mutlu olacağına ve pişmanlık duymayacağına delalet eder.

Eğer rüyada Alman askeri gören kişi iş sahibi ise o kişinin iş yaşamında güçlenip kuvvetleneceğine, iş ortamındakilere emreden bir konuma geleceğine ve maaşının da çok olmasa da artacağına işaret eder.

Bazı rüya bilginlerine göre rüyada Alman askeri görmek ise rüya sahibinin çevresinde çok hileler, düzenbazlıklar dönmesine rağmen ve çevresi tarafından istenmemesine rağmen o kişinin gücü kuvveti yakaladığını ve bundan sonraki hayatında bu güç ve kuvvetle bütün isteklerini gerçekleştireceğinin habercisidir.

Rüyada Alman Kadın Görmek

Rüyada Alman kadın görmek kâra işarettir. Rüya sahibinin kârlı ve bol kazançlı yeni bir işe atılacağına kısa bir zaman sonra da iş hayatında tanınan, saygı değer bir konuma geleceğine ve iş anlamındaki yolunun her daim açık olacağına delalet eder.

Rüyada görülen Alman kadın aynı zamanda yeni projelerin de habercisidir. Rüyada Alman kadını soyunurken görmek, iş hayatındaki ortamda arkadan iş çeviren, kuyu kazan ve rüya sahibinin düşüşüne zemin hazırlayan biri olduğunun habercisidir ve bu rüya, dikkat edilmesi için uyarıcı bir rüyadır.

Eğer rüyada görülen Alman kadın ağlıyor ise, rüyayı gören kişinin başkasının bir sorununa derman olacağına, o sorunlu kişinin sorununu çözdüğü için çok dua alacağına ve işlerinin bu nedenle yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada Alman kadını ağlarken görmek ise rüya sahibinin çevresinde değer verdiği insanların onayı olmayan bir işe kalkışacağına ve çok geçmeden bu işin batacağına ve maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Rüyada Alman kadın öldürmek, kişinin kendi eli ile kısmetini başkasına sunacağına rivayet eder. Rüya sahibinin kendisi için gelen kısmetin farkında olmayacağına, bu kısmetini yararlanması için başkasına yönlendirdiğine ama daha sonra anladığında ise pişmanlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada Alman kadına yemek yedirmek kişinin yeni bir mülk ya da taşınamaz başka bir varlık edineceğini, bu malı nedeniyle de başının çok ağrıyacağını ve huzurunun kaçacağını işaret eder.

Alman

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir