Rüyada Arı Sokması Görmek

Rüyada arı sokması rüyayı gören kişinin başına hayırlı olaylar geleceğine işarettir. Arı görmek kişinin hanesine bereket geleceğine, bolluk olacağına işarettir. Rüyada görülen arının sokması ise bu bolluk ve bereketin kişiye yakın zamanda etki etmesi anlamına gelir.

Rüya sahibi yaptığı hayırlı işler neticesinde zenginleşecek ve malına mal katacaktır. Kazanacağı tüm para kendi el emeği kazandığı helal para olacaktır. Eve yani haneye giren bereket her alanda etkisini gösterecektir. Sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da oldukça huzurlu bir dönem olacaktır. Eğer hane içerisinde hasta olan bir kişi varsa yakın zamanda hastalığından kurtulur. Sağlıklı günlerine geri döner.

Rüyada arı sokması görmek kişi iş hayatında bir kimsenin yardımı ile çok iyi yerlere gelecektir. Kişinin iyi yerlere gelmesinde kendi azmi ve başarısı ön koşul olacaktır ancak yardım eden kişi de bir etken olmaktadır. Kişiye faydası dokunacak olan kişi yakın bir akraba olabilir. Ayrıca aşk hayatında birtakım hareketlilikler olabilir. Yeni iş veya okul ortamında dikkatinizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada Arı Öldürmek

Rüyada arı öldürmek rüya sahibinin çok büyük bir fırsatı eliyle iteceğine işarettir. Şans eseri büyük faydalar görebilecek olmasına rağmen bazı hatalı seçimleri, kararsızlıkları neticesinde bu durumu fırsata dönüştüremeyecektir. Bu dönemde kişinin başı sıkışabilir. Ancak kişi kendisine uzanan hiç bir yardım elini tutmayacaktır.

Genel olarak tek başına kalacağı, kimseyle bir alışverişte bulunmayacağı bir dönemdir. Kendi hataları nedeniyle büyük fırsatları kaçırması kendisini çok üzecek ve bir süre bu durumun pişmanlığını yaşayacaktır. Çektiği pişmanlık ve üzüntü onu içine kapanık bir kimse yapacaktır. Bu nedenle ki insanlarla olan ilişkileri zayıflayacak ve bu sıkıntılı süreci atlatması çok daha uzun zaman sürecektir.

Rüyada arı öldürmek ne demek rüyayı gören kişinin iş hayatında bazı aksaklıklarla karşılaşacağına işarettir. Bu aksaklıklar kişinin yaptığı ufak hatalardan dolayı patronlarınca azarlanmasına neden olabilir. Kişi yapmak istemediği şeyleri yapmak, yanlış seçimlerde bulunmak zorunda kalabilir. Karşısına bu dönemde aradığı biri çıkabilir. Eğer kendini toparlamazsa aşk hayatı da iş hayatı gibi hüsranla sonuçlanabilir.

Rüyada Eşek Arısı Sokması

Rüyada eşek arısı sokması rüyadaki kişinin gerçek hayatta büyük bir badire atlatacağına işarettir. Kaza sonucu canına veya malına bir zarar gelebilir. Bu rüya genellikle görünmez kazalara yorulur. Evde yanlışlıkla çıkan bir yangın, trafikte ani bir kaza, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar vb. haller olabilir. Tüm bunların nedeni kişinin bu dönemde dalgın ve ihmalkar davranışlar sergilemesinden kaynaklanmaktadır. İhmalkar davranışlar ve üzerindeki negatif etkiler ile ufak veya ciddi bazı kazalar atlatabilir. Özellikle trafikte daha dikkatli olması gerekmektedir.

Bu rüyanın olumlu olan yanı ise yaşanan felaketlerden sonra bile kişi kendine gelecek ve üzerindeki kötü halden sıyrılacaktır. Eğer ciddi kazalar yaşanmazsa bu sıkıntılı dönemin sonunda kişi huzura kavuşabilir.

Rüyada eşek arısı sokması, kişinin çevresi tarafından dışlanacağına da işaret olmaktadır. Yaptığı bazı hatalı davranışlardan dolayı zor duruma düşecek ve çevresi tarafından yanlık anlaşılabilecektir. Bu dönemde karşısına çıkan insanlar kendisine zarar verecek türden birileri olabilir o nedenle kişi ilişkilerine dikkat etmeli ve herkese güvenmemelidir. Aksi halde zarar görecek kişi kendisi olacaktır.

Rüyada Siyah Arı Sokması

Rüyada siyah arı sokması kişinin yakın zamanda bir kimseye karşı hatalı bir davranışta bulunduğuna işarettir. Bu rüya kişinin suçluluk duygusu taşımasına yorulmaktadır. Bir arkadaşına veya ailesine karşı yapmış olduğu yanlış hareket, söylediği kötü sözden dolayı pişman olmakta ve bu durumun pişmanlığını ağır bir şekilde yaşamaktadır. Ailesi veya arkadaşları tarafından dışlanmış olabilir. Bu kişi çevresi tarafından da bazı yorumlara maruz kalabilir. Tüm bunların aksine bu rüya iş hayatında olumlu gelişmelere işarettir.

Rüyada siyah arı sokması anlamı kişi yeni atılımlar yaparak oldukça başarılı olabilir. Yükseleceği ve hırsı sayesinde iyi yerlere geleceği bir dönemdir. Aile ve arkadaş ilişkilerinde olduğu gibi aşk hayatında da zor bir döneme girebilir. Kişinin eğer bir sevgilisi varsa bu dönem ilişki için sarsıntıların olacağı bir dönemdir. Eğer kişinin hayatında kimse yoksa bu sıralar yeni biriyle tanışıp, bu kişiden hoşlanması pek mümkün değil. Eğer kişi evli ve bir aile sahipse bu dönem onlar için oldukça zor geçecek bir dönemdir.

Rüyada Arı Görmek

Rüyada arı görmek rüyayı gören kişinin çok hareketli bir döneme gireceğine işarettir. Bu dönem kişinin hayatının her alanında aynı etkiye sahip olacaktır. İş, aile, okul ve ilişkiler konusunda oldukça farklı şeyler yaşanacak ve kişi kendisini ilk kez veya bir kez daha aşacaktır. İş hayatında yaşanan olumlu gelişmeler sayesinde kişi uzun zamandır beklediği zammı veya terfi alacaktır. Tüm çabaları ve azmi, emeği sayesinde istediğini elde edeceği bir iş dönemine girecektir. Yeni sorumluluklar üstlenebilir. Tüm bu sorumlulukların altında bileğinin hakkıyla kalkacak ve kariyerinde daha iyi yerlere gelecektir.  Ticari ilişkilerine güvenip atılımlar yapabilir.

Rüyada arı görmek tabiri kazancı şansıyla birlikte artacak ve iyi bir gelir kazancı sağlayacaktır. Aynı şekilde aile hayatında da ilişkilerin çok sıcak ve yakın olduğu bir dönemdir. Düğün gibi bir organizasyon ile tüm aile bir araya gelerek keyifli zamanlar geçirebilir. Aşk hayatında karşısına çıkacak fırsatlar, uzun zamandır beklediği türden olabilir. O nedenle bu konuda oldukça özenli ve kararlı olmak durumundadır.

Rüyada eşekarısı görmek

Rüyada eşek arısı görmek rüyadaki şahsın yakın zamanda tehlikeli bir durumla karşılaşacağına işarettir. Bu tehlikeleri durumlar nedeniyle aşırı korunmacı bir tavır üstlenebilir. Yakın zaman içerisinde kişinin başına gelecek bir işten dolayı, kişi artık bu konularda oldukça tedbirli davranacaktır. Atasözünde olduğu gibi sütten ağzı yandığı için yoğurdu bile üfleyerek yemeye çalışacak olan rüya sahibinin bu aşırıya kaçan hareketleri yanındaki kimselerin tahammülünü zorlayabilir. Bu süreç içerisinde zamanla korkak bir ruh haline bürünecektir. Eskiden sorun etmediği konularda daha çok sorun çıkarmaya, kılı kırk yarmaya başlayabilir. Çevresindeki insanlar bu durumdan rahatsız olarak kendisinden kaçınmak durumunda kalabilirler. Bazı rüya tabircilerine göre ise bu rüya çok daha farklı anlamlara gelmektedir. Rüyasında eşekarısı gören kişi çevresi tarafından tanınan bir kimsedir. Ancak kişinin tanınma sebebi oldukça sert ve katı bir kişilik olmasından kaynaklanmaktadır. Çevresine karşı sinirli ve soğuk bir hava çizen bu kimse aslında kendi içinde daha sakin ve ürkek bir kimsedir.

Ayrıca bkz: Sarı Arı, Arıcı, Arı Kovanı

Arı Sokması 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir