Rüyada Antep Fıstığı Görmek

Rüyada antep fıstığı görmek rüya sahibinin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğine işaret etmektedir. Rüya sahibi sahip olduğu bu sıkıntılar nedeni ile oldukça huzursuz, yorgun ve bitkin düşmüştür. Bu dönem oldukça uzun sürebilir. Rüya sahibinin bu dönemde çektiği sıkıntılar hem maddi hem manevi sıkıntılar olacaktır. Maddi sıkıntılar; iş kaybetme, işten atılma, iflas etme, dolandırılma, kumarda kaybetme, çaldırma gibi sebeplerden kaynaklanabilir.

Rüyada antep fıstığı görmek ne demek rüya sahibi bu dönemde yaptığı işlerin karşılığını göremeyecektir. Önemli bir meblağ para kaybedebilir. İşini yitirebilir. Yardıma muhtaç bir duruma gelebilir. Manevi sıkıntılar ise aile içinde, arkadaş çevresinde yaşanan sorunlardan kaynaklanmaktadır. Kişi maddi sıkıntılarının cezasını manevi olarak da çekmektedir. Eğer evli ise eşi kendisine sırtını döner. Ailesi kendisini kınar. Etraftan kendi hakkında hoşuna gitmeyecek dedikodular duyabilir. Rüya sahibi kaybettiği parası, itibarı ile huzurunu da kaybedecektir.

Rüyada antep fıstığı görmek anlamı büyük sıkıntıya işaret eder. Rüya sahibi bir büyüğünün desteğine ihtiyaç duyar. Bu kişi ona yardım ederse rüya sahibi kendini toparlayabilir. Rüya sahibi tanıdığı veya yeni tanıyacağı çok cömert ve namuslu birinden büyük bir destek görecektir. Bu destek sayesinde belini bükebilir. Rüya sahibi alacağı maddi ve manevi destek ile sıkıntılı ve zor günlerini atlatacaktır. Bu rüya  genel olarak rüya sahibinin sıkıntıya düşeceğine, yardımsever ve iyi biri tarafından maddi, manevi destek göreceğine işarettir. Rüya sahibi girdiği borçların altından bu süre sonunda çıkacaktır.

Rüyada Antep Fıstığı Yemek

Rüyada Antep fıstığı yemek rüya sahibinin iş hayatında çok önemli başarılar elde ettiğine, büyük kazançlar sağladığına işarettir. Rüya sahibi tek başına önemli şeyler başararak çevresindeki insanların beğenisini ve takdirini toplayacak, önü açılacaktır. Bu zamana kadar önüne çıkan engellerle artık karşılaşmayacaktır.

Rüyada Antep fıstığı yenmesi rüya sahibinin iş hayatında, ticarette elde ettiği başarıların kalıcılığına da işaret eder. Rüya sahibi tüm işlerden elini eteğini çekse dahi kazanmaya devam edecektir. Rüya sahibi bu başarılı iş hayatı döneminde çok fazla tanınacak ve saygı görecektir. Birkaç yılda kazandığı önemli paralar uzun bir süre kendisine yetecektir. Rüya sahibi zengin bir bayan ile evlenebilir.

Rüyada Antep Fıstığı Yediğini Görmek

Rüyada Antep fıstığı yediğini görmek rüya sahibinin maddi anlamda büyük kazançlar elde ettiğinin ve insanlar tarafından çok fazla tanındığının işaretidir. Rüya sahibi iş hayatında çok önemli bir atılım ve girişim yapmış olabilir. Tek başına sürekliliği olan bir iş sahibi olacaktır. Bu rüya bu açıdan değerlendirildiğinde rüya sahibinin bir marka yaratacağı anlamı belirtmektedir.

Rüya sahibinin adı pek çok kapıyı açmaya yetecek ve o derece güçlenecektir. Rüyada yenen Antep fıstığı rüya sahibinin haram para yemeden, kimsenin desteği olmadan, tek başına önemli işler başarmasını ifade eder. Rüya sahibi ailesi ve eşi tarafından takdir edilir. Çevresinde sevilen, aranılan, saygı gören bir kimse olur. İş hayatında kazandığı başarılar sayesinde pek çok kişiye yardım edecektir. Rüya sahibi çok rahat ve huzurlu bir hayat sürer.

Rüyada Antep Fıstığı Kabuğu Görmek

Rüyada Antep fıstığı kabuğu görmek rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok zor günler geçirdiğine, maddi ve manevi anlamda çok bunaldığına ancak bu zor günlerin yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir. Rüya sahibi bu dönemde bir büyüğünün desteğine ve aklına ihtiyaç duymaktadır. Destek gördüğü takdirde bütün sorunlar tek tek yakın bir zamanda çözülecektir. Üzüntüler ve endişeler bitecek yerini mutluluk alacaktır. Rüya sahibinin yapacak olduğu çok büyük bir atılım sayesinde çok büyük ve toplu halde bir paraya kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada Antep fıstığı görmek rüya sahibinin kazanç elde ettiğine ancak zaman zaman ufak engeller ve sıkıntılar ile karşılaştığına işarettir.

Rüyada Antep Fıstığı Almak

Rüyada Antep fıstığı almak rüya sahibinin iş hayatında çok güzel günler göreceğine işarettir. Kişi çok büyük kazançlar elde edebilir. Rüya sahibinin, bu kazançlar sayesinde hanesine ve işyerine bereket ve bolluk geleceğine delalet eder.Rüyayı gören kişi eğer bekar ise hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp kısa sürede evlilik kapısından geçebilir. Rüya genel olarak rüya sahibinin kazanç elde edeceğine işaret eder.

Ayrıca bkz: Fındık, Çerez  

Antep Fıstığı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir