Rüyada Köprüden Geçmek

Rüyada köprüden geçmek, rüyayı gören kişinin hayatında olacak güzelliklere mana edilir. Sıkıntılardan kurtulup feraha kavuşmanın işaretidir. 

Rüyada köprüden yürüyerek geçmek, kişinin kurtuluşuna ve uzun uğraşlar sonucunda rahata kavuşacağına işarettir. Rüyada köprü görmek, murada ermeye, olgunlaşmaya, kudret sahibi olmaya delalet eder. Rüyada köprüden sorunsuz geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin hayatındaki zorlukların üstesinden gelmesine işarettir. Rüyada köprüden geçerken bir kişi ile karşılaştığını görmek, rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağı şeklinde yorumlanır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Köprüden Geçememek, Darboğaz

Rüyada tarihi bir köprüden geçtiğini görmek tabirinde rüyayı gören kişinin muradına ereceğine inanılır.

*Ayrıca ünlü rüya tabircilerinin rüyada köprü görmek yorumlarına baktığımızda;

Cebirül-Mağribi’ye göre rüyada köprü görmek, doğru yol ile tabir olunur. 

Cafer-i Sadık’a göre köprü görmek; doğru yol ve dürüstlük şeklinde yorumlanır.

Rüyada Nehir Üzerindeki Köprüden Geçmek

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek, kişinin güzel günler yaşayacağına, maddi yönden rahata kavuşacağına, bolluğa ve berekete işarettir. Rüyada akarsu üzerindeki köprüden geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin bolluk içinde hayatını sürdüreceğine ve evinde huzur olacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünde köprü görmek, kişinin hayatının planladığı şekilde ilerleyeceğine ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir. Rüyada deniz üstündeki köprüden geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında başarılara ulaşacağına ve bol kazanca yorumlanır.

Rüyada Köprüden At ile Geçmek

Rüyada köprüden at ile geçmek, kişinin çok beklediği mutlu habere kavuşacağına veyahut bekarsa kısmetinin açılacağına delalet eder. Rüyada köprüden at ile geçtiğini görmek, kişinin hayatında olumlu yönde değişikliklerin olacağına ve mutluluğa erişeceğine işarettir. (Bkz. At)

Rüyada Asma Köprüden Geçmek 

Rüyada asma köprüden geçtiğini görmek, Allah yolundan ve doğruluktan şaşmayan kimseler olarak yorumlanır. Rüyada asma köprüden geçtiğini görmek, rüya sahibinin helal kazanç sağlayan ve dürüst kişi olduğuna işarettir. Kişi, her zorluğa karşı inançla çaba gösterecek ve sorunları çözüme ulaştıracak demektir. Rüyada yürüyerek asma köprüden geçtiğini görmek, doğru yola işarettir. Kişi sözünde duran güvenilir bir kimsedir. (Bkz. Asma)

Rüyada araba ile asma köprüden geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında yükselişe geçeceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Beton Köprüden Geçmek 

Rüyada beton köprüden geçmek, kişinin rahat ve sağlıklı bir hayat geçireceğine işarettir. Rüyada beton köprüden yürüyerek geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin kısmetinin açılacağına ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder. Rüyada beton köprü görmek, rüya sahibinin hayal ettiği hayatı yaşama ve zenginliğe yorumlanır.

Rüyada beton köprüden arabayla geçmek, kişinin iş hayatında yükselişe geçeceğine işarettir. (Bkz. Araba)

Rüyada Tahta Köprüden Geçmek 

Rüyada tahta köprüden geçmek, hayırlara yorumlanır. Rüyada tahta köprüden geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin alacağı haber sonrasında yüzünün güleceğine ve huzurunun artacağına delalet eder. Ancak rüyada tahta köprü görmek ve ona uzak olmak rüyayı gören kişinin aile bağlarının zayıf olduğuna işaret eder. Rüyada eski tahta köprü görmek, rüya sahibinin çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir. (Bkz. Tahta)

Rüyada Cam Köprüden Geçmek

Rüyada cam köprüden geçmek, rüya sahibinin aile ve sosyal yaşamında beklediği mutluluğa kavuşacağına işarettir. Rüyada cam köprüden yürüyerek geçtiğini görmek, başarıya ve bol kazanca yorumlanır. Kişinin iş hayatında güvenilir kimseler olduğuna ve herkes tarafından sevildiğine işarettir. Rüyada cam köprüden geçmek diyanet tabirinde hayırlı bir ömre delalet eder. (Bkz. Cam)

Rüyada Demi̇r Köprüden Geçtiğini Görmek

Rüyada demir köprüden geçtiğini görmek, aile içinde sıkıntıların olacağına ama sorunların çözüme kavuşacağına işarettir. Rüyada demir köprü görmek tabirinde de rüyayı gören kişinin büyük sorunlar ile karşılanacağı ve çözüm arayışı içinde olacağı söylenir. Rüya sahibinin sıkıntı yaşasa da emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur. (Bkz. Demir)

Rüyada Su Üstündeki Köprüden Geçmek 

Rüyada su üstündeki köprüden geçmek, hayır olarak yorumlanır. Rüya sahibinin huzurlu bir hayatının olacağına işaret eder. yada su üstünde yürüyerek köprüden geçtiğini görmek, rüyayı gören kişi bekar ise kendisine hayırlı bir kapının açılacağına delalet eder. (Bkz. Su Üstünde Yürümek)

Rüyada altından su akan köprüden geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin bol kazançlar elde edeceğine ve ayakları üzerinde durabilen bir birey olacağına işarettir. Rüyada altından su akan köprü görmek, rüya sahibinin erdemli ve başarılı bir kimse olduğuna delalet eder.

Rüyada Yüksek Köprüden Geçmek 

Rüyada yüksek köprüden geçmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında yükselişe geçeceğine ve makam sahibi olacağına işarettir. Rüyada yüksek köprüden geçtiğini görmek, başarılara ve kuvvete delalet eder. Rüyada yüksek köprü görmek, hayra yorumlanır. Rüyayı gören kişinin işlerinin yoluna gireceğine işarettir. Rüyada yüksek köprüden yürüyerek geçtiğini görmek, hayırlı bir evliliğe delalet eder. Rüya sahibinin muradına ereceğine işarettir. (Bkz. Yüksek Yer)

Rüyada yüksek köprüden sorunsuz geçtiğini görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada Kırık Köprüden Geçmek 

Rüyada kırık köprüden geçmek, belirsizlik yaşayacağına ve karar vermek zorunda kalacağına işarettir. Rüyada kırık köprüden geçtiğini görmek, iş hayatında zor dönemler ile karşılaşacağına ve çözüm arayışı içinde olacağına delalet eder. Rüyada kırık köprü görmek kişinin huzursuz dönem geçireceğine, manevi çöküşe uğrayacağına işarettir. (Bkz. Kırık)

Rüyada kırık tahta köprüden geçtiğini görmek ise rüyayı gören kişinin sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder. 

Rüyada Köprü Altından Geçmek 

Rüyada köprü altından geçmek, rüyayı gören kişinin sağlığının ve mutluluğunun daim olacağına işaret eder, denilir. Rüyada köprü altından geçtiğini görmek, helal kazanca ve yükselişe delalet eder. Rüyada köprü altından geçmek diyanet, rüyayı gören kişinin iş ve aşk hayatında hayırlı kapıların açılacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin kötü davranış ve huyları varsa bunlardan kurtulacağı şeklinde de  yorumlanır.

Köprüden Geçmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir