Rüyada Hayvan Sokması Görmek

Seyyid Süleyman: Yılan ve akrep gibi zehirli hayvanların sokması, helal olmayan mala delalettir. Böcek sokması, hasmın kötülüğüne işaret eder.

Rüyada hayvan sokması görmek, şer olarak yorumlanmaktadır. Rüyada hayvan sokması haram yolla kazanılan mala, karı ve kocanın birbirleri ile kavga edip ayrılma noktasına gelmesine, doğal afetlere ve başınıza gelecek türlü türlü felaketler anlamına gelir. Hayatınızda düşmanların çoğalacağını, fitneci insanların artacağını, gıybet yapıp kötülük saçan insanların sizin çevrenizde dolaşacağını ifade eder. 

Ayrıca Bkz: Akrep Öldürmek, Engerek Yılanı

Rüyada Böcek Soktuğunu Görmek

Rüyada böcek soktuğunu görmek, çalıştığınız yerde yaşanan ekonomik kriz yüzünden parasal anlamda zor zamanlar yaşayacağınızı, geçireceğiniz bir hastalık sebebiyle arkadaşlarınızla görüşemeyeceğinizi, itibarınızın zarar göreceğini, yaşayacağınız maddi kayıplar yüzünden daha önce almayı planladığınız bir eşyadan vazgeçeceğinizi bildirmektedir. 

Rüyada böcek soktuğunu görmenin bir başka anlamı ise geçmişte kötü ilişkilerinizin olduğu bir kadını temsil etmektedir. Bilinçaltınızda sürekli bu kadınla uğraştığınızı, size bıraktığı kötü intibayı hala üzerinizden atamadığınızı, hayatınızı darmadağın ettiği için sürekli o kişiden hesap sormak istemenizi işaret eder. 

Rüyada Arı Soktuğunu Görmek

Rüyada arı soktuğunu görmek bal arısı soktuğunu görmek ve zehirli arı soktuğunu görmek, olarak farklı tabir edilmiştir. Rüyada bal arısı soktuğunu görmek, mülk sahibi olacağınızı, hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanacağını, gelirinizin artacağını, geleceğe daha umutlu bakacağınız günlerin yakın olduğunu ifade eder. 

Rüyada zehirli arı soktuğunu görmek, başarınızı çekemeyen kıskanç insanlar olduğunu, fırsatçıların açık bir anınızı kolladığını, borcunuzun artacağını, faturaları ödeyemeyip haciz işlemleri ile boğuşacağınızı, karamsar bir ruh haline bürüneceğinizi gösterir. 

Rüyada Zehirli Yılan Tarafından Sokulmak 

Rüyada zehirli yılan tarafından sokulmak, ihanet, düşmanların artması, arkanızdan haince planlar yapılması anlamına gelir. Eğer rüyanızda aşırı zehir saçan bir yılan gördüyseniz bu rüya bazı düşmanlarınızın sizi tehlikeye sokacak işler peşinde olduklarına, ayağınızı kaydıracak kişilerin varlığına, dost görünüp sevginizi kazanmaya çalışan ancak size hainlik edecek bir kişi ile tanışacağınıza işaret eder.

Rüyada Su Yılanı Tarafından Isırılmak

Rüyada su yılanı tarafından ısırılmak, sizi belli etmeden çekemeyen bir kimse olduğu şeklinde tabir edilir. Böyle bir rüya komşunuz ya da bir arkadaşınızın size kıskanç gözlerle bakması ve kendi evindeki insanlara sizin aleyhinizde konuşması anlamına gelmektedir. 

Rüyada Akrep Soktuğunu Görmek 

Rüyada akrep soktuğunu görmek, bir yakınınız tarafından darbe alacağınızı, bu durumun sizi çok üzeceğini, üzüntüden hastalanacak duruma geleceğiniz anlamına gelmektedir. Bu yakınınızı ailenizden gizleyeceğinizi, sizi üzen bu insanı hayatınızdan çıkaracağınızı ve sessizce kendi hayatınıza kaldığınızdan yerden devam edeceğinizi simgelemektedir. 

Rüyada Zehirli Kertenkele Isırması

Rüyada zehirli kertenkele ısırması hayra yorulmamaktadır. Rüyanızda kertenkele sizi ani bir hareketle ısırdıysa bu hayatınızdaki her şeyin allak bullak olması, işlerinizin çıkmaza girmesi, etrafınızdaki kişilerin üzerinizde otorite kurmaya çalışması ve bu durumdan kurtulmak için çabalarınızın sonuçsuz kalması şeklinde tabir edilir.

Rüyada Zehirli Balık Tarafından Sokulmak

Rüyada zehirli balık tarafından ısırılmak, iş hayatınızda yaşayacağınız kötü durumları temsil eder. İş yerinizde duraksayan işler yüzünden para kaybı yaşayacağınız, müşterilerinizin dükkânınızdan ayağını kesmesi, eskisi gibi satışlarınızın olmaması ve yükselişe geçip tekrar para kazanmak için işyerinizde başlatacağınız girişimler olarak yorumlanmaktadır. 

Rüyada Zehirli Hayvan Sokması İslami Tabiri

Rüyada zehirli hayvan sokması, hayvan ısırması, köpek ısırması İslami tabiri, şeytanın hile ve desiselerine aldanmak, günahkâr olmak, yanlış işlere kalkışıp günah işlemek, Allah’ın haram kıldığı işlerle uğraşmak, Allah’ı ortak koşmak anlamına gelir. Bu rüya İslami anlamda uyarı niteliğinde bir rüyadır. Hatta ünlü bir İslam âlimine göre bir mümin böyle bir rüya gördüyse kimseyle paylaşmamalı ve Hak yoluna gitmek için tövbe etmelidir. 

Hayvan Sokması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir