Rüyada Erkeklik Organı Görmek

Seyyid Süleyman: Rüya âleminde erkeklik organı görmek; çocuk, mülk, ün yapmaya ve tanınmış bir kimse olmakla tabir olunur.

Ayrıca bkz: Erkeğin Tenasül Uzvu, Döl 

Danyal (A.S.) buyurmuştur ki: Rüyada iki veya daha fazla organı olduğunu görmek, maddiyat ve çocuk bolluğuna işarettir. Fakat bu organın başkası tarafından kesildiğini gören; maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüya sahibi organını kendisi keserse, bir daha çocuğunun olmamasına işarettir. Organında güçsüzlük gören kimse, halk arasında saygınlığını yitirir.

İbn-i Sirin demiştir ki: Organının büyüdüğünü gören kimse, vezirlik ya da buna benzer bir makamda ise; güç, ululuk ve gösterişi artacağına delalet eder. Tüccar yahut esnaf ise, alım satımı ve kazancı çoğalır. Zengin bir kimse ise durumu daha da iyiye gider.

Rüyayı gören fakir ise huzura erişir ve maaşına zam alır. Bu rüya genelde çocuğa delalettir. Fakat, organının küçüldüğünü ve inceldiğini görmek; yukarıda geçen tabirin tam tersine delalettir.

Rüyada organını koparıp sonra tekrar yerine koyan, eskisi gibi olduğunu gören çocuğunu yitirir, daha sonra tekrar bir evlat sahibi olur. Bir kimsenin organını emen yahut süt sağar gibi sağan, o şahıstan iyilik görür ve bu sayede feraha erişir.

Cabir’ül Mağribi’ye göre, bu organın hareket etmesi ve kalkması, malın çoğalmasına, saygınlığın ve hizmetin daha fazla olmasına, rüya sahibinin fazla evladı olacağına delalet eder. Ağrı olmadığı halde organının şiştiğini görmek de bu şekilde tabir yorumlanır.

Ağrı olduğu takdirde rüya sahibi, dünya nimetlerinde ve çocuğundan fayda görmez ve saygınlığını yitirir. Bir kimsenin erkeklik organına vurduğunu görenin başına bir musibet geleceğine işaret eder.

Erkeklik Organı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir