Rüyada Almak Görmek

Rüyada bir şey aldığını görmek, eğer hayırlı bir şeyse bereketin simgesi olarak yorulur. Olumsuzluk ifade eden bir şey aldığınızı gördüyseniz bu da sıkıntılı süreçlere işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ölüm Haberi, Vermek

Rüyada birinin elinden bir dua kitabı almak size onu veren kişinin ihsan ve selayihetiniz için dua edeceği anlamına gelir. (Ayrıca bkz: Kuran Sureleri)

Rüyada Abdest Almak

Rüyada abdest almak görmek, müjdeli haberler alacağınıza işarettir. Özellikle beklenen bir haber varsa olumlu yönde sonuçlanacağına, yoksa da umulmadık olumlu haberlerin olacağına alamet eder.

Rüyada Ev Almak 

Rüyada ev almak, geleceğinize dair planlarınızın ve hedeflerinizin olduğunu, bu hedefler doğrultusunda harekete geçeceğinize yorulur. Çalışma azmi ile geçecek bir hayat arzusuyla ilerleyeceğinizi gösterir. (Bkz. Bahçeli Ev)

Rüyada Para Almak 

Hem olumlu hem de gerçeği yansıtan rüyalardan olan rüyada para almak, gerçek hayatta da bol miktarda paranın habercisidir. Yeni bir işten ya da halihazırda olan işten gelecek yüksek miktarda kazanca yorulur.

Rüyada Ekmek Almak

Rüyada ekmek almak görmek, helal kazançlar elde edeceğinize ve yeni kapıların açılacağına işarettir. Hane içinde hayrın, bereketin artacağına yorulur. (Bkz. Ekmekçi)

Rüyada Araba Almak 

Rüyada araba almak, yoğun bir çalışma hayatınızın olduğuna, zamanı geldiğinde refaha ereceğinize alamet eder. Çektiğiniz cefanın sefasını sürmeye işarettir. (Bkz. Araba)

Rüyada Hediye Almak 

Rüyada birine hediye almak görmek, o kişiye ciddi anlamda yardımlarda ve iyiliklerde bulunacağınız anlamına gelir. Bunun mükafatını kat kat alacağınıza, bu kişiyle aranızda bağların iyice artacağına alamet eder.

Rüyada Kaş Almak 

Rüyada kaş almak, yakın zamanda çevrenizden yardım talep edeceğinize, onlardan destek bekleyeceğinize işarettir. Bunun yanında davranışlarınızda ve tavırlarınızda birtakım değişiklikler yapmanız konusunda bir ikaz olarak tabir edilir. ( Bkz. Kaş ve Kirpik)

Rüyada Altın Almak 

Kısmeti ve şansı simgeleyen rüyada altın almak, kültürlü ve bilgili bir dost edineceğinize, bu dostluğun uzun yıllar süreceğine yorulur. Yaşadığınız belli başlı sorunlar var ise bunları aşacağınızın, her şeyi yoluna koyacağınızın habercisidir.

Rüyada Duş Almak 

Rüyada duş almak görmek, hayatınızdaki kötülüklerden ve olumsuzluklardan arınacağınız anlamına gelmektedir.

Rüyada Telefon Almak

Güzel gelişmelerin müjdecisi görülen tabirlerden biri olan rüyada telefon almak, çözüme kavuşamayan durumların sonuçlanma zamanının geldiğine, yatırım planları yapmaya, borcunuz varsa kapatmaya yorulur. (Bkz. Cep Telefonu)

Rüyada Süt Almak 

Rüyada süt almak, son zamanlarda bazı konularda pişmanlık yaşadığınızın ve bundan huzursuzluk duyduğunuzun göstergesidir. Bu ruh haline bağlı olarak bazı fırsatları görmezden geldiğiniz anlamına gelir. (Bkz. Süt İçmek)

Rüyada Çanta Almak 

Rüyada çanta almak, hayalleriniz uğruna kendinize bir yolculuk ve yol haritası belirleyeceğinizi simgeler. Yeni hedefler, planlar, bu hedefler uğrunda yapılabilecek şeyler ile ilgili oldukça kafa karışıklığı yaşayacağınızın habercisidir. (Bkz. Çanta)

Rüyada Elbise Almak 

Rüyada elbise almak görmek, yakın zamanda iş hayatınızda iyi bir mevkiye geçeceğinize işaret eder. İş ile ilgili kurduğunuz hayallerin olumlu yönde ilerleyeceğine ve sonuca varacağınıza yorulur. 

Rüyada Çiçek Almak 

Hayırlı görülen rüyalardan olan çiçek almak; müjdeli gelişmelerin, hayallere yaklaşmanın, girilen işlerin sonuca bağlanacağının ve başarılarla dolu bir hayatın göstergesi olarak yorumlanır. (Bkz. Çiçek Toplamak)

Rüyada Anahtar Almak 

Rüyada anahtar almak sıkıntıların, zorlu zamanların, ödenecek borçların ve yeni adımların anahtarı olarak sembolize edilir. (Bkz. Anahtar Deliği)

Rüyada Balık Almak 

Genel tabiriyle rüyada balık almak maddi gelire ve kazanca işaret eder. Bunun yanında ailenizde hep hayırlı durumların yaşanacağına, aşk hayatında evlilik yoluna girileceğine, içinden çıkılmaz gibi görülen olaylara bile dik durarak yanıt vereceğinize alamet eder.

Rüyada Halı Almak

Zenginliğe, bolluğa ve berekete yorulan rüyada halı almak, yeni kazançların gerçekleşeceğine ve bunun katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak, güzel günlerin sizi beklediğinin müjdeleyicisidir. Çevrenizdeki kişilerle bu güzel günleri ve mutlu anıları paylaşacağınızı gösterir. (Bkz. Desenli Halı)

Rüyada Peynir Almak 

Sürekli artan rızka ve bolluk içinde geçirilecek günlere yorulan rüyada peynir almak, aynı zamanda hastalıklar için şifa, dertler için deva olarak görülür. (Bkz. Beyaz Peynir)

Rüyada Alkol Almak 

Diyanete göre rüyada alkol almak, doğru yolda olmadığınıza, kötü alışkanlıkların bulunduğu ortamlarda bulunduğunuza ve bu durumdan geri dönmeniz gerektiğine yorulmaktadır.

Rüyada Kalem Almak 

Rüyada kalem almak, kendi alanınızdan başka bir alana yöneleceğinize, iş değişikliğine, öğrenciyseniz başarılı bir eğitim hayatına adım attığınıza ve arkasını getireceğinize alamet eder. (Bkz. Dolma Kalem)

Almak

“Rüyada Almak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyam şöyle sayın cumhurbaşkanımızın eşi, elindeki Gül demetlerini yola bırakıyor, bende yerden kaldırıp topluyorum. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir