Rüyada Ayakla İtmek Görmek

Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada ayağı ile bir şeyi tepmek, söylemiş olduğu sözü inkar etmeye delalet eder. Bir kimse rüyada bir adamın kendisini ayağı ile teptiğini görürse, o adam o kimseyi fakirlikle ayıplar ve malıyla ona büyüklenir.

Ebu Saîd el-Vâiz’in yorumuna göre: Rüyasında birisi tarafından tekmelendiğini gören kimsenin fakirleşmesine sebep olan kimseyi göreceğine, eğer tekme vuranı göremiyorsa; işlerinde biraz daha dikkatli davranması ve israftan kaçınması gerektiğine yorumlanır. Bir kimsenin tanınmış birinden tekme yemesi; o tekme atandan bir dert alacağına delalet eder.

Ayakla İtmek

“Rüyada Ayakla İtmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Yerde yatıyorum. Otobüs üzerime doğru geliyor. İstifimi bozmuyorum. Kör değil ya duracaktır diye düşünüyorum. Durmaya niyeti yok. Kalkmak istiyorum, kıpırdayamıyorum. Hızlı gelip aniden koluma değdiği an durdu. Uyandığımda yüreğim ağzımdaydı. Yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.

  2. Rüyamda üvey yatalak felçli babamı merdivenden indirirken sinirlenip itekledim, ayağımla arkasından vurdum ve düştü. Cevaplarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir