Rüyada Böğür / Kaburga Görmek

Ayrıca bkz: Göğüs 

İmam Cafer Sadık: Rüyada böğür görmek beş şekilde tabir edilmiştir: 

1-Kadın 

2-Kız 

3-Cariye 

4-Hizmetkâr 

5-Evde olan yaşlı kadına delalet eder.

İbn-i Sîrîn: Böğür, kadına işaret eder. Rüyada sol böğrünüzde ödem oluştuğunu görmek, eşinizin hamile olduğuna; böğrünüzün yaralandığını ve kanadığını görmek, eşinizin düşük yapacağına işarettir.

Rüyada elleri böğrüne koyduğunu görmek, çok üzüleceğinize delalet eder.

Kirmanî: Rüyada böğrünüzün kırıldığını görme, anne babanızdan veya eşinizden yana üzüntü duyacağınıza; sol böğrünüzün derisinin kopup düştüğünü görmek, hem malınızdan hem de eşinizden olacağınıza işaret eder.

Rüyada her iki böğrünüzde acı hissetmek, eşinizin rencide olacağına; iki böğrünüzün de birleştiğini görmek, yine üzüntüye delalet eder.

Ayrıca bkz: Kuvvet 

Rüyada böğrünün iri ve sağlam olduğunu görmek, inancınızın doğruluğuna veya eşinizin kuvvetli olduğuna; böğrünün küçüldüğünü ve zayıfladığını görmek, yukarıdaki tabirin aksi ile tabir edilir.

Cabir Mağribî: Böğür görmek, kadınlara işarettir. Zira kadınlar, erkeklerin böğürlerinden yaratılmışlardır. Dolayısıyla böğürde görülen her türlü fazlalık veya eksiklik, kadınlara yorumlanmaktadır.

Rüyada çok sayıda böğrünüz olduğunu görmek, gördüğünüz böğür sayısınca kadın sahibi olacağınıza; böğründen bir yılan çıktığını görmek, evlat sahibi olacağınıza işaret eder.

Böğür / Kaburga

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir