Rüyada Ark /Ark Suyu Görmek

Ayrıca bkz: Su Arkı, Akan Su

Allame Meclisî: Ark veya çeşme görmek, helal rızık elde edeceğine; bir ark veya kuyuya düştüğünüzü görmek, düşmanların şerrinden güvende olacağınıza işarettir.

İbn-i Sîrîn: Ark görmek, cana yakın kimseye; tadı hoş ve temiz ark suyu görmek, ideal bir yaşantıya sahip olduğunuza delalet eder.

Rüyada bir yolculukta veya yabancı insanların arasında olduğunuzu ve meçhul bir arktan berrak su içtiğinizi görmek; ne olduğu belli olmayan birtakım işler yapacağınıza, uzun yaşayacağınıza ve içtiğiniz su miktarınca menfaat elde edeceğine delalettir. Aynı rüyada suyun acı veya tuzlu olduğunu görmek, geçiminizin kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada berrak ark suyu görmek, cana yakın biri olacağınıza, işinizin yolunda gideceğine; bulanık ark suyu görmek; işinizin kötüye gideceğine yorulur.

Her Yerde Ark Suyu Görmek

Her yerde ark suyu görmek, vekil olacağınıza; suyu berrak olan bir arkta oturduğunuzu görmek, sıkıntıdaysanız rahatlığa kavuşacağınıza; hastaysanız şifa bulacağınıza; borçluysanız borcunuzun ödeneceğine ve yolculuktaysanız memleketinize çabuk döneceğinize işarettir.

Cabir Mağribî: Ark suyu, insanlara hayrı dokunan ihtişam sahibi kimseye işarettir. Arktan su aldığınızı veya birinin size buradan su verdiğini görmek, aldığınız su miktarınca ihtişam sahibi bir kimseden mal elde edeceğinize işarettir.

Ark / Ark Suyu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir