Rüyada Yüksekten Düşmek Görmek

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek, keskin değişikliklere yorumlanır. Rüyada yüksek bir yerden terkedilmiş bir ev, yıkıntı ya da boş bir araziye düştüğünü gören kişi, eşinden ayrılır. Rüyasında düştüğünü görürken uyanan ayrılığın eşiğinden döner.

Rüyada alçak gibi göründüğü halde düşerken yüksek gibi görünen bir yer, beklenmedik zamanda çıkacak bir sağlık sorununa delalettir.

Rüyada ağaçtan ya da alçak bir yerden düşmek, sıkıntılardan kurtulmaktır.

Rüyasında hızlıca düşerken heyecan ve korku duyan kişi, önemli sırlar öğrenir. Rüyasında yürürken düştüğünü gören kişi, mekân sahibi olur.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp kalkamadığını gören kişi, cimri bir patron ile çalışır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak ve korkmak, mesafenin uzunluğunca ömre delalet eder.

Rüyada yüksekten bakıp korkmamak, rüyayı gören kişinin bir yakını vefat eder.

Rüyasında yüksek bir yerden denize düştüğünü görmek, hayatı boyunca huzurlu ve rahat bir yaşam sürülmesine işarettir.

Rüyada apartmandan aşağıya düştüğünü ya da atladığını görmek, bu sıralar evinize bolluk bereketin hakim olacağına ve bunun uzun süre devam edeceğine yorumlanır.

Rüyada bir çocuğun yüksek bir yerden yere düşmesi, beklenmedik bir yerden gelecek mala delalettir.

Arabanın Uçurum Gibi Bir Yerden Suya Düştüğünü Görmek

Rüyada arabanın uçurum gibi bir yerden suya düşmesi, ev halkının birbirini anlayacağı, iyi anlaşacağı bir dönemde olduklarına delalettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Uçmak  

Yüksekten Düşmek

“Rüyada Yüksekten Düşmek Görmek” üzerine 14 yorum

  1. İlk gün kendim kuşluk uykusunda (baba olarak) kızımın beşinci katın balkonundan düştüğünü gördüm. Aynı günün gecesinde ise eşim (annesi) kızımızın yüksek kayalıkların bulunduğu yerden aşağıya düştüğünü görmüş. Aşağıya baktığında yüksek kayalar, deniz ve bir de derin olmayan su çukuru görmüş. Kızımızın bu çukura düştüğünü hemen gidip oradan kızımızı çıkardığını görmüş. Bu rüya neye delalettir?

  2. Annemle Hindistan’daymışız. Bir şehri çok yüksekten seyrediyoruz. Yeşillik bir yer, kıyısına kadar geliyoruz. “Hadi anne aşağıya atlayalım” diyorum. O çok yüksekten atlıyoruz. Uçmakla düşmek arası bir şey, çok zevkli oluyor. Biraz da korku var. Annemin elinden tutarak aşağıya iniyoruz. Herkes bize hayret ediyor, o kadar yüksekten düştü burunları bile kanamadı diye.

  3. Rüyamda sevgilimin yanına gittiğimi, onunla kavga ettiğimi, çok sinirlendiğimi sonra da arabayla kaza yaptığımı gördüm. Bu rüya ne anlama gelir?

  4. Arabayla yukarı doğru durmuşuz. Arabanın freni tutmuyor, geri geri gidiyor. Frene basıyorum el frenini çekiyorum, olmuyor. Yanımda kayınvalidem var. Biz geri geri yüksek bir yerden denize arabayla girdik, eşim dışardaymış. Acaba bizi kurtarabilecek mi, derken uyandım.

  5. Rüyamda evimin çatı penceresinde karga gördüm bana bakıyordu ama birden yere düştü ve gözümüm önünden kayboldu. Bu rüya neye delalettir?

    1. Rüyamda vefat etmiş babami pencereden düştüğünü gördüm. Acaba bu rüya neye delalettir? Selamlar

  6. Salam Aleykum! Ruamı yazmanızı rica edecektim, mümkünse dini acıdan. Ben Azerbaycan’danım. Şu an eşim hapiste. İki erkek çocuğumuz var. Bu gece rüyamda gördüm ki, eşimle deniz sahilinde sırayla kaç tane kuyu kazmışız amma küçük kuyular ki, içine denizden su dolduralım. Bir de bakıyoruz ki, kuyular büyümüş içine de denizden sular dolmuş. Biz de eşimle el-ele tutup bu kuyuya atlıyoruz evvel korkuyorum amma atladıktan sonra suyun dibine çatıp üstüne çıkıyoruz çok huzur rahatlık dolu bir hisse yalıyorum. Ve çocuklarımız da yanımızdadır. Önceden teşekkür ederim!

  7. Evvel ki gece, dağda dar yolda araba kulanıyorum yanımda ölmüş babam vardı. Yol daraldı sağ uçurum düşeceğimizi hissedip "baba düşüceğiz hakkını helal et" dedim. Bu gece ise, 10 katlı apartmanın üstündeyim kuvvetli rüzgar var yerde olduğum halde kenara kadar binanın oraya kadar sürüklendim ayaklarım boşluğa sarkıkken eşimi yanımda gördüm ve sarkık ayağımı eğilip tutmaya kurtarmaya çalıştım ama o esnada uyandım. İlginize çok teşekkür ederim.

  8. Rüyamda şu an konuşmadığım eski erkek arkadaşım başka şehirden gelmiş oluyor ve yüksek bir binanın balkonunda oturuyoruz. Bir kız bir erkek iki yabancı çocuk o getirmiş oluyor. Bunlar çok iyiler gibilerinden onları anlatıyor bana. Bu arada bana karşı tepkili ve sinirli.ben barışmamızı beklerken o aksine suratsız duruyor. Derken erkek çocuk balkondan gözümüzün önünde düşüyor ve benim yüzümden düşmüş oluyor. Gözümün önünde o kadar yüksekten düşerken izliyoruz onu. Yorumunu çok merak ettim. Biz yakın zaman önce arkadaşımla ayrıldık ve birkaç gün sonra yaşadığımız şehire gelecek. Biraz da meraktayım arar mı aramaz mı etkisinde kaldım sanırım ama rüya garip bir rüya.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir