Rüyada Tanımadığı İhtiyar Görmek

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adamın kendisine baktığını görmek, rüya sahibinin güzel bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Genç, güçlü, kuvvetli bir kimsenin rüyada ihtiyar bir adama dönüştüğünü görmesi, bilgeliğinin artacağına ve etrafındaki insanların da bu ilimden nasibini alacağına delalet eder.

Bir insanın rüyada tanımadığı bir ihtiyarla arkadaş olması ve ondan övgü dolu laflar işitmesi itibarının ve mevkisinin artacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir ihtiyara biat edip onun lafı doğrultusunda ilerlediğini görmek bereketle buluşur güzelliklere kavuşur.

Yaşlı bir adamın rüyada kendisinin genç olduğunu görmesi, onun gücünün artmasına ve evinde bereket görmesine işaret eder. 

Bir insanın rüyada ihtiyar bir yahudi görmesi, onun bedbaht bir duruma düşmesine, düşman edinmesine işaret eder. İnançlı olmayan bir yaşlı adam görmek, eskiden beri aranızda husumet olan bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada bir kadının tanımadığı bir ihtiyar görmesi, o kadının dünya malından alacağı nimetlere işaret eder. 

Rüyada takattan düşmüş ve beli bükülmüş bir ihtiyar görmek, rüya sahibinin mutsuz olacağına işaret eder. Bazı kere de ihtiyar görmek, acizlik, korkaklık, tembellik ve zayıflığa delâlet eder.

Rüyada yaşlı bir kimsenin çocuk haline dönüştüğünü görmesi, cahillik kokan bir işe tevessül edeceğine işarettir.

bkz: Rüyada İhtiyar Adam Görmek, Rüyada Yaşlı kadın Görmek

Tanımadığı İhtiyar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir