Rüyada Emzirmek Görmek

Bir kadının rüyasında birini emzirdiğini görmesi, hayra delalet değildir. Emzirmek dünyadaki tüm kısmetlerin kapanacağına delalet eder.

Ayrıca bkz: Çocuk Emzirmek, Bebek Emzirmek

Sütten Kesilmiş Bir Çocuğu Emzirdiğini Görmek

Rüyada sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görmek ise, hastalıkla tabir edilir.

Erkeğin Çocuktan Süt Emdiğini Görmesi

Rüyada bir çocuktan süt emdiğini görmek rüyayı gören erkeğin hapse gireceğine işarettir.

Emzirmek

“Rüyada Emzirmek Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Rüyamda, 1 yaşlarında bir kız çocuğunu kalabalık bir odada herkesin içinde emziriyordum. Emzirdiğim çocuk benim değildi. Ve ben bekarım.

  2. Hamile olduğumu bile bilmezken çok güzel ve mutlu bir erkek bebek doğurdum ve emzirdim. Sütüm ekşi süt görünümünde idi. İşyerinden 6 ay ücretsiz izin alabileceğim için sevinmiştim. Bana çok anlamlı gelen bu rüyaya tabir rica ediyorum. Teşekkürler.

  3. Ben de bekarım, ama elimde bir çocuk vardı ve ben onu emziriyordum. Buna nasıl bir anlam verebilirsiniz?

  4. Rüyamda ablamlarla büyükçe mağaza gibi bir yere girdik. Her hangi bir şey almadık bakmadık bile doğru düzgün. Kıyafetler canlı renkte değillerdi ama sonra başka bir yerde oldum birden kundakta bir bebek gördüm. Lafta benim çocuğummuş. Emzirmeye çalıştım, göğsümden süt geldi biraz zor emzirdim. Sonra birileri geldi çocuğu korumak için kalktım yerimden başka bir tarafa geçtim.

  5. Elimde bir parça çikolata var elimde oynayarak eritip bir çocuk şekli yapıyorum çocuk cana geliyor, ama kız ya da erkek hatırlayamıyorum.  O kadar güzel bir yüzü var ki; ay parçası, sonra onu emzirmem gerektiğini söylüyor birisi, ben de sütüm olmadığını söylüyorum ama yine de kucağıma alıp emzirmeye başlıyorum oluk oluk süt geliyor ve doyuruyor bebeği.

  6. Rüyamda oğlumun yapma bebeği emzirdiğini gördüm (oğlumun bir buçuk yaşında bir kızı var) sözde eğitim için bunu yapıyormuş. Kızına daha iyi baba olmak için. Nedir anlamı sizce? Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir