Rüyada Devlet Adamı Görmek

Rüyada devlet adamı görmek yaşamınızdaki bazı problemlere çözüm getireceğinize işaret eder.

Bir başka rivayete göre: Devlet adamı görmek, devlet dairesinde çalışacağınıza delalet eder.

Devlet Adamıyla Konuştuğunu Görmek

Rüyada devlet adamıyla konuştuğunu görmek ise, emelinize kavuşacağınız anlamına gelir.

Devlet Adamı

“Rüyada Devlet Adamı Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüm. Hastanemize denetleme yapmaya gelmişti.

    1. Rüyamda büyük bir devlet adamı gördüm, çalışma ofisimde masamda idi. Sonra odamı anlatıyordum. Yan yana geldiğimde o kadar uzundu ki erişemiyordum. Sonra benim boy seviyeme indi. Uzun sure konuştuk, şaka sohbet ettik. Herkes şaşkınlıkla bakıyordu. Makamla beraber yemek yemeye davet edildim. Sonra sarılıp sevinçten ağlarken rüya bitti.

  2. Devlet adamları ile münakaşa ediyorduk oğlum birisini vuruyordu ancak ortada silah, silah sesi, kan yok ölen de görülmüyor. Oğlumu onlardan gizliyorum gerisini de hatırlamıyorum. Bu arada 2 gün sonra da torunlarımın sünnet cemiyeti var.

  3. Ben bir valiye yapılacak suikastı önlemeye çalışıyorum ama ne asker bulabiliyorum ne polis bulabiliyorum eylemi yapacaklardan birisi beni fark ediyor ve ben bir arkadaşla beraber ondan kaçarak polis arıyorum. Polis karakoluna giriyorum ama polis yok asker var ilgilenmiyorlar başka bir kapıya gönderiyorlar. 40 numaralı kapı diyorlar ama orada çocuklar var çok fazla yabancı mülteci var sonra uyanıyorum. Bu rüyayı aynı şekilde çok defa gördüm teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir