Rüyada Hediye Almak Görmek

Ayrıca bkz: Hediye Vermek

Rüyada hediye almak, İslam dinimizde de hediyeleşmek sünnettir. Bu yüzden hediye aldığını görmek, iş ve âşk hayatında sevinç ve iyi olmaya işaret eder.

Hediye Almak


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Hediye Almak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

“Rüyada Hediye Almak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Merhaba, rüyamda hediye olarak bir fotoğraf makinası aldığımı gördüm ve çok mutlu olduğumu hatırlıyorum. Bunu yorumlayabilir misiniz?

  2. Merhaba, ben rüyamda eski sevgilimi erkek kardeşi ile ellerinde hediye paketleriyle beraber benim evime geldiğini gördüm. Kapıda onları karşılıyorum ev çok kalabalık ve onlar evdekilere ellerindeki paketleri veriyor, ben alıyor muyum hatırlamıyorum.

  3. Rüyamda mesleki bir kongreye gitmişim. Kongre arasında hediye stantları var. Oradan yeğenime oturup sallanacağı oyuncak eşek alıyorum. Bu arada başka firmanın standında genç bir bayan çok güzel boyanmış tahta bir tabağı firmanın hediyesi olarak bana veriyor. Çevrede hediyelik tişörtler de var. Bunlar sizce ne ifade ediyor?

  4. Merhabalar. Rüyamda bundan birkaç ay önce hiçbir şekilde ne onun bana nede benim ona kötü bir söz bile söylemeden ayrıldığım sevdiğim erkeğin doğum günüymüş ama benim bekârlığımdaki baba evimde rahmetli olan anneannem de varmış o evde. Bu kişinin birkaç kişiden aldığı kavuniçi renkli ve beyazlı çiçek desenli gömlekler tişörtler hediye edilmiş. Bense ona siyah parlak taşlarla yapılmış tesbih hediye ediyordum. Onun hediyelerinin arasında siyah renkte parlak düğme şeklinde bir paket siyah taş verilmiş bana gösteriyor ama bende ona ne yapacak ki bu taşları düğmeler şeklinde diyorum ve benim tesbihim ne gömlekler ne de o taşlar kadar kıymetli değil diye içerlenip üzülüyordum ve o sevdiğim erkek hiç konuşmadan beni izliyordu ne anlama geliyor acaba? Saygılar kolay gelsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir