Rüyada Aşure Görmek

Rüyada aşure görmek hayırlı işlere, dini açıdan yapılacak güzel davranışlara delalet eder.

Aşure Pişirdiğini ve Yaptığını Görmek

Rüyada aşure pişirdiğini, yaptığını görmek durumu kötü olan bir kimseye para veya erzak yardımı yapacağınıza veya birilerini yapması için teşrik edeceğinize delalet eder. 

Aşure Yemek

Rüyada aşure yemek bir adağınız olduğuna ve bu adağı yerine getirmediğinizi gösterir. Başka bir kimsenin aşure yediğini görmek bir istekte bulunup adak adayacağınıza ve isteğinizin en yakın zamanda gerçekleşeceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de:  Rüyada aşure yemek gam ve kederden kurtulmaya, gireceğiniz bir hayır işine, rızkınızın genişlemesine, berekete, hastalıktan şifa bulmaya, borçlarınızdan kurtulmaya, bir fakirin duasını alacağınıza işarettir.

Aşure Dağıtmak

Rüyada aşure dağıtmak uzun zamandan beri görmediğiniz aile büyüklerinizi ziyarete gideceğinize veya vefat etmiş bir yakınınızın mezarını ziyaret edeceğinize delalettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyasında etrafına aşure dağıttığını gören; devlet tarafından para cezasına, mahkemelik bir işi varsa tazminat kararının çıkmasına yada dost bildiği fakat düşman olan kişiler tarafından zarara uğrayacağına yorumlanmaktadır.

Aşure Gününde Aşure Dağıttığını Görmek

Rüyada aşure gününde aşure dağıtmak yaptığınız bir söz veya davranış yüzünden pişman olacağınıza ve bu pişmanlığından dolayı tövbe edeceğinize yorumlanır.

Sıcak Aşure Görmek

Aşurenin sıcak olması; evinize gelecek misafire ve bu misafirin size hayırlı, sizi mutlu edecek haberler getireceğine delalet eder.

Soğuk Aşure Görmek

Rüyada soğuk aşure görmek veya yemek; akrabalarınızdan sizinle yaşıt ve yakın olduğunuz bir kişinin okul veya işi ile alakalı bir haber duyacağınıza ve bu haberin ileride sizi de ilgilendireceğine işarettir.

Tas Tas Aşure Dağıttığını Görmek

Rüyasında komşularına tas tas aşure dağıttığını gören, hükümetten para cezası veya mahkemeden bir tazminat kararı veyahut düşmanlarından kendisini büyük bir zarara sokacak bir mektup alır.

Muharrem Ayında Aşure Dağıttığını Görmek

Aşure ayında, yani Muharrem ayında, aşure dağıttığını görmek, hayırlı bir kısmetle veya haberle yorumlanır.

Aşure Aldığını Görmek

Rüyada aşure aldığını gören kimse sevineceği bir haber alır. Rüyada Aşure pişirenin de kendine ve başkalarına yararı dokunur.

Aşure Görmek

“Rüyada Aşure Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda aşure ayında, çok sevdiğim birine kendi evimde aşure vereceğim fakat aşurenin olduğu kap düşüyor ve aşure dökülüyor. Ben yeniden aşure koyup ikram ediyorum ve onun yediğini görüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir