Rüyada Ayakkabı Tamircisi Görmek

Ayrıca bkz: Kösele, Ayakkabı Yırtılması

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek ile ilgili birden fazla anlam içermektedir. Rüya sahibinin yaşadığı sıkıntıları ve zorlukları açacağı anlamına gelmektedir. Rüyasında ayakkabı tamircisini gören kişi hayatında kişi ile güzel birlikteliklere adım atacağı anlamındadır. Diğer anlamı ise bolluk, bereket ve rızka işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek ne demek: Rüyayı gören eğer işsiz ise kısa zaman sonra bol kazançlı bir işe gireceği anlamındadır. Yeni bir ev ya da gayrimenkul satın alabilirsiniz. Hayat standartlarınızı daha yüksek ve daha refah mertebede yaşayacağı anlamındadır.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek ne anlama gelir, rüya sahibinin iş ve eğitim başarıları karşısında kendinden çok fazla söz ettirecek demektir. Kısa sürede şöhret kazanacaktır. İyi anlamaları bulunmasının yanında rüyada ayakkabı tamircisi görmek, kötü anlamada da gelmektedir. Hayatında tasaya veya kedere düşmek gibi de yorumlanmaktadır. Yakın zamanda çok büyük üzüntüler yaşayarak başka kimselerden medet ummak isteyeceği anlamındadır. 

Rüyada Ayakkabı Tamircisi Aramak

Rüyada ayakkabı tamircisi aramak, kötü bir anlama gelmektedir. İlk olarak bu rüyayı gören kimseler geçici maddi sıkıntılar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Yaşadığı bu maddi sıkıntılar çevresindekiler ile zorluklar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Ailesi ve arkadaşları ile ilgili çekişmeli ve kavgalı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı tamircisi aramak ne demek: Geçici maddi sıkıntılardan dolayı çevresinden yardım isteyebilmektedir. Bu durumda rüya sahibinin kıza bir süre sonra çevresine borçlanacağına işarettir. Bir diğer anlamı ise yaşadığınız haksızlıklardan ve sıkıntılardan çevrenizden yardım isteyeceğiniz anlamına gelmektedir.

Rüyada ayakkabı tamircisi aramak ne anlama gelir: Yaşadığınız küslükler doğrultusunda araya birilerini koruyarak barışma çabasına gireceğiniz anlamındadır. Bu yardımı isterken oldukça sinirlenerek ipleriniz gerileceği anlamı da taşımaktadır. Çevrenizde dost ya da bir akrabanız yardımı ile bir işe gireceğinizi delalet eder. Böyle bir şekilde girdiğiniz işte sıkıntılar yaşayacaksınız. 

Rüyada Ayakkabı Tamirci Dükkânı Görmek

Rüyada ayakkabı tamirci dükkânı görmek, hayatınızda yaşadığınız sorunlara karşı en kısa sürede çözüm bulacağınız anlamına gelmektedir. Yaşadığınız bela, hastalık ve aile sorunlarınızı bir bir çözeceğinize delalettir.

Rüyada ayakkabı tamirci dükkânı görmek ne demek: Rüya sahibi eğer bir hastalık yaşıyorsa en kısa sürede şifa bulacaktır. Ailenizden birisi hasta ise en yakın zamanda ayağa kalkacaktır. İş hayatınızda yönetici pozisyonuna geçeceğinize ya da kendi işinizi kuracağınız anlamına gelmektedir. Bu pozisyondan dolayı çevrenizdeki kişilerin çekemezlikleri ile karşılaşabilirsiniz. İş yerinde atacağınız emin adımlarla bu tür dedikoduların ve iftiralardan kurtulacağınız anlamındadır. 

Rüyada Ayakkabı Tamircisi Olduğunu Görmek

Rüyada ayakkabı tamircisi olduğunu görmek, hayatınızda dönüm noktası yaşayacağınız anlamındadır. Bu rüyanın bütün anlamları hayra yorulmaktadır. Hayatınızda ev, iş ve arkadaşlıklarınızda değişiklik yaşanacaktır. Yaşanılan bu değişiklik hayatınızda daha hayırlı ve huzurlu bir hale gelecektir.

Rüyada ayakkabı tamircisi olduğunu görmek ne demek: Hayatınızdaki bu değişiklik yeni bir eve taşınma veya işinizde değişiklik olarak da yorumlanmaktadır. Sosyal çevrenizde size hayırlı kapılar açılmaktadır. Kendi işinizin patronu olabileceksiniz. Kendi işinizde bol kazançlar ve kârlı yatırımlarda bulunacağınız yönde yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kişi bir yerde çalışıyor ise yönetici ve müdürlük makamına yükselecektir.

Rüyada ayakkabı tamircisi olduğunu görmek ne anlama gelir: Rüya sahibi sıkıntı ve dertlerini en yakın sürede çözeceği anlamındadır. Yaşadığınız anlaşmazlıklardan ötürü gerilen sinirlerinizi en yakın zamanda gevşeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada Ayakkabı Tamir Ettirdiğini Görmek

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek, kârlı ve bol kazançlı bir yatırıma gireceğiniz anlamındadır. Beklemediğiniz bir yerden mal veya nimet gelmektedir. Rüya sahibi beklemediği zamanda kârlı bir ev veya gayrimenkul satın almaktadır. Aşk hayatınızda, kardeşlerinizle veya arkadaşınızla bir sıkıntı içerisindeyseniz, kısa sürede bu sıkıntının çözüleceği anlamına gelmektedir. Sıkıntınızı kardeşiniz ile yaşıyorsanız çevrenizdekilerin ön ayak olması durumunda bu sıkıntınızı halledebilirsiniz.

Rüyada ayakkabı tamir etmek görmek: Eskiden yakın bir arkadaşınızla ayrılma veya küsme gibi sıkıntılar yaşıyorsanız ise yakın zamanda barışacaksınızdır. Aşk hayatınızda mutlu ve huzurlu bir ömür geçireceğinize delalet eder. Rüya sahibinin aşk hayatında attığı her adımla kendisini hayırlı bir evliliğe taşıyacaktır. Evliliğe giden kişi ile huzurlu ve mutlu bir ömür sürecektir.

Ayakkabı Tamircisi

“Rüyada Ayakkabı Tamircisi Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba, rüyamda ayakkabıcıya cebimden kahverengi bez parçası veriyorum ve ayağıma bakıyorum ayakkabım yandan açılmış. Bu ne anlama gelir?

  2. Rüyamda sevdiğim açık renk bir ayakkabımı tamirciye götürüyorum, tamirci ayakabıyı çok beğeniyor, rengi falan çok güzel diyor. Tabanı ayrılmış onu tamir ediyor beyaz yapıştırıcı ile.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir