Rüyada Kaka Yapmak Görmek

Rüyada büyük abdest görmek; helal olmayan mal, hırsızlık, hüsrana, hastalığa ve çıkara yorumlanmaktadır.

Rüyada kaka yapmak, uzaktaki bir yakınınızdan size mutluluk veren bir haber alacağınıza ve sevdiğinizden güzel sözler işiteceğinize işaret eder.

Rüyada Başkasının Kaka Yaptığını Görmek

Rüyada başkasının kaka yaptığını görmek, keyfinizi yerine getirip size moral kaynağı olacak bir arkadaş edineceğinize, tüm sıkıntı ve dertlerinizi o kişiye anlatıp adeta içinizi dökeceğinize delalet eder.

Rüyada Kaka Yaptığını Görmek ve Temizlemek

Rüyada kaka yaptığını görmek ve temizlemek, psikolojik olarak kendinizi çok iyi hissedeceğinize, stresini ve yorgunluğunu atmak için çok uzak bir yere tatile gideceğine işaret eder.

Rüyada Kaka Ellemek

Rüyada kaka ellemek, bu rüya hayatınızın yoluna gireceğine ve sıkıntı çekmeden önünüze bakacağınıza delalet eder.

Bkz: Dışkı.

Kaka Yapmak

“Rüyada Kaka Yapmak Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda kısada olsa şunu gördüm. Otururken altıma, donuma yapmışım ve hanıma diyorum ki "Ben altıma yaptım artık namaz kılamam, istersen bak" diyorum.

  2. Rüyamda dışarıdayım ve çok kakam geliyor. Bir anda yere kakamı yaptığımı görüyorum ve üzerine orada bulunan toprak tarzı bir şeylerle örtüyorum. Çevremde insanlar var bir iki kişi ama bu durumu fark etmiyorlar. Rüyamın yorumu ne?

  3. Rüyamda bir grup gri, karakuşlar uçuyorlar. Bir ara yürüyorum ve uçan kuşlar hepsi ölmüş, yerlerdeler. Sonra ben bir yerde büyük abdest yaparken yerden bir şey alıp siliyorum. Bir bakıyorum ki, elimde ölmüş kuşla silmişim. Birden korktum ve uyandım. Anlam veremedim rüyama yardımcı olursanız sevinirim.

  4. Rüyamda altıma yapmışım tuvalet arıyorum sonra üst düzey bir yerin tuvaletine giriyorum ikisi dolu biri boştu. Bir temiz alaturka tuvalet görüyorum su akıyor sırada bekleyen bir kadına sıramı veriyorum. Sonra internete girip gazi edu tr yazıyorum oradan bir şey arıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir