Rüyada Erkek Bebek Görmek

Rüyada erkek bebek görmek iyi bir haber almaya işarettir. Güzel yüzlü bebek ise işlerinizin yolunda gitmesine kötü ve pis bebek görmek tam tersine işlerinizin kötüye gideceğine işarettir…

Rüyada kız bebeğiniz olduğu halde erkek bebeğiniz varmış gibi görüyorsanız, ataerkil bir aile yapısında erkeklere daha çok önem veriyorsunuz demektir. Kız çocuklarınızın doğru yetişmesi için bilinçaltına yerleşmiş olan bu düşünceden kendinize sürekli hatırlatarak ve kız bebek veya çocuğunuza karşı davranışlarınızı kontrol ederek kurtulmalısınız.

Rüyada erkek bebek doğurmayı beklerken kız bebek doğurduğunu görüp bu duruma üzülmek, eğer kadınsanız çevrenizde erkek evlat isteyen kişilerin baskısı altında kalmışsınız siz de içten içe erkek çocuk istiyorsunuz demektir. Eğer bu duruma seviniyorsanız size ilerde arkadaş olup yalnızlığınızı alacak bir çocuktan öte bir kız kardeş arayışı içindesiniz demektir. Kız çocuğunuza bu kadar ciddi bir sorumluluğu yüklemekten kaçınmalısınız.

Rüyada erkek bebeğin yürüdüğünü ve size doğru geldiğini görmek, bebeğiniz varsa sağlıklı bir şekilde büyüyeceğine işaret eder. Eğer bebeğiniz yoksa bir iş kurduysanız veya yeni bir işe geçtiyseniz o zaman da bu yeni bulunduğunuz yerde başarıyı sağlıklı bir şekilde kısa bir emekleme evresi sonunda elde edeceksiniz şeklinde yorumlanır.

Rüyada sadece erkek bebeklerin olduğu bir yerde olduğunuzu görmek, kadın için üstünüzde ataerkil baskının çok olduğunu ve bundan kurtulmak için kendi kendinizi eğitmesi gerektiğini, erkek için ise etrafındaki kadınları ve onların düşüncelerini yok saydığını ve yeni gelen nesillere de bunu aktardığının göstergesidir.

Ebu Sait El Vaiz’e göre: Bir erkeğin rüyada erkek bebek doğurduğunu görmesi, kendisine uygun olmayan bir ağır yük altına gireceğine, sonra kurtulup düşmanına üstün geleceğine delalet eder. Bir görüşe göre de, bu rüya fena huylu bir eşten kurtulmaya delalet eder. Bir kadının gebe olmaksızın erkek bebek doğurduğunu görmesi, kocasının zengin olacağını gösterir.

Caferi Sadık’a göre: Bir kadın rüyasında bir erkek çocuğu doğurduğunu ve çocuğun hemen konuştuğunu görürse, dünya ve ahirette selamete erer.

Ayrıca Bkz: Rüyada Kız Çocuğu Görmek, Rüyada Bebek Görmek

Erkek Bebek

“Rüyada Erkek Bebek Görmek” üzerine 24 yorum

  1. Ben hamileyim, 3 aylık. Bebeğimin cinsiyeti belli değil ama rüyamda erkek bebek gördüm. Pipisini altına yapıyordu. Ben de “Kızım” diyordum. Çok kafama takıldı, bu rüya. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür.

  2. Rüyamda üç kız çocuğu bulunan bir tanıdığımın erkek çocuğunun olduğunu haber alıyorum. Ben bebeğin yanına gittiğimde, beşik içinde bebek yatıyordu. Bebeğin yüzünün bir tarafı babasına, diğer tarafı ise dayısına benziyordu.

  3. Rüyamda bir erkek bebeğim olduğunu gördüm, onu emziriyordum ama ben bekarım. Çok kafama takıldı. Güzel bir cevap bekliyorum.

    1. Bende rüyamda oğlumu kucağıma aldığımı gördüm annemle babamı çağırdım görsünler diye. Lakin ben bekârım.

  4. Rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm ve emerken cuk cuk iştahlı emme sesleri duyuyordum. Çok hoş bir rüyaydı. Bebek de o kadar güzeldi ki hafif tombikçe, beyaz tenli. Neye delalet acaba?

  5. Rüyamda küçük bir bebeğim var galiba erkek ve temiz güzel bir bebek. Fakat kıyafetini kaldırıp karnına baktığımda onun isilik olduğunu gördüm. Her yeri pembe pembe kabarmış ve ben “İsilik olmuş bu” diye üzülüyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda erkek bebek gördüm yanımda oturuyordu. Sonra onu birisi aldı sevdi geri bıraktı. Yanımda oturup bana bakarken gülümsedi sonra aldım kucağıma salladım biraz. Tam o uyuyacakken uyandım. Çok tatlı bir bebekti.

  7. Merhaba, 2 aylık hamileyim ve rüyamda bir erkek bebeğim olduğunu gördüm. Bembeyaz yüzü vardı ve çok güzeldi. Yalnız yeni doğan bir bebeğe göre oldukça iriydi. Sadece kucağımdayken susuyordu. Onu bıraktığımda hep ağlıyordu. Yorumlarınızı bekliyorum.

  8. Rüyamda erkek bir bebeğin babamın kucağında babamla beraber camdan baktığını sonra bebeğin camdan kuyuya düştüğünü, babamın da camda asılı kaldığını gördüm. Babamı annemle camdan içeri çektik fakat bebeğin battaniye içinde sarılı cesedini gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

  9. Ben 11 yaşındayım. Rüyamda annemin çalıştığını gördüm fakat işe gitmedi. Beni babamın yanına gittim ve elime bir erkek bebek verdi. Sorduğumda ise “Annene iş getirdim” dedi. Eve geldiğimde annem yoktu. Dışarı çıkmış beni bekliyordu. Bebeği eline verdim. Bizim binada oturanlar yanımıza geldi. O zaman uyandım.

  10. Rüyamda erkek bebek 3 bilemedin 4,5 yaşındaydı ve kimsesi yoktu. Benim ailem ve akrabalarımız da bebeğe sanki her ay birimizin evinde kalacakmış gibi bakıyoruz. Bebek yanlış hatırlamıyorsam ya düşmüştü ya da ateşi çıkmıştı, biz hepimizde bebeğin etrafında toplanmıştık… Ya lütfen yorumlayın olur mu? 🙂

  11. Rüyada erkek çocuk görüyorum. Çocuğun altını yıkıyor, ardından başka bir erkek çocuk “Benim de altımı yıka” diyordu.

  12. Rüyamda eski erkek arkadaşımdan bir oğlum olduğunu gördüm mavi zıbınlı, bir erkek bebek. Herkes çok mutluydu, eski erkek arkadaşım ve ailesi çok mutluydu ama biz evli değilmişiz. Annesi “Bu durumda hemen nikah kıyılacak” diyordu. Sizce bunun anlamı nedir?

  13. Merhaba. Benim 2 buçuk aylık oğlum var. Rüyamda oğlumun dişleri çıkmıştı ne anlama geliyor acaba?

  14. Beşiz erkek bebek varmış ama bu bebekler bana ait değil net hatırladığı iki tanesini görüyorum çok güzel tombik bebekler. Bebekler bana ait değildi. Nasıl yorumlamalıyım?

  15. Evli bir erkeğim ama sevdiğim başka kadından, erkek bebeğimin olduğunu görüyorum. Rüyada hep mutluluk esnası anında ve kendi eşimden olan kızımda yanımda oluyor ailecek hep beraber oluyoruz ne anlama geliyor?

  16. Rüyada benim erkek bebeğim olduğunu arkadaşım görüyor. Hatta bir kaç kişi görmüş acaba bu ne anlama gelir?

  17. Ben 18 yaşındayım bekârım ve rüyamda bir erkek bebek emzirdiğimi gördüm. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim cevap bekliyorum.

  18. 4 yıl boyunca beraber olduğum fakat 5-6 aydır ayrı kaldığım sevgilimden bebeğimizin olduğunu(erkek bebek) , ikiz olduğunu ve birinin çenesinin uzun diğerinin de uzuna yakın olduğunu gördüm ve çok mutluyduk.Kolay kolay rüyalarımı hatırlamam fakat bu rüyanın beni etkilediğini söyleyebilirim, dört gözle yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir