Rüyada Zulüm Görmek

Rüyada zulme uğradığını görmek rüyada iktidar sahibi kimse tarafından yapılan zulmü görmek, mahvolmaya ve ülkelerin harap olmasına işarettir. 

Rüyada alimlerin zulmettiğini görmek ilim sahipleri veya Kur’an okumasını bilen kimseler tarafından yapılan zulmü görmek, Allah’ın affına işarettir.

Rüyada zalim olduğunu görmek gören kişinin fakir olacağına delalet eder. Rüyada yaptığı zulmü itiraf ettiğini görmek gören kimse, Allah’a tövbe eder.

Rüyada zulmettiği adamın kendisine beddua ettiğini görmek gören kimse, Allah (C.C.)’in azabından sakınması gerektiğine işarettir. Rüyada zulme uğradığını ve kendisine zulmeden zalime de beddua ettiğini görmek gören kimse, kendisine zulmeden kişiye karşı galip geleceğine delalet eder. Rüyada kendisine zulmeden bir kişinin, kendi aleyhinde beddua ettiğini görürse; bu rüya, müjdeli bir haber alınacağına delalet eder.

Zulüm

“Rüyada Zulüm Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kafirler tarafından zulme uğruyorduk. Bıçaklanıyorduk, kesiliyorduk, biçiliyorduk, öldürülüyorduk. Sanki savaş çıkmış gibiydi ve fena bir zulme uğruyorduk. Arkadaşlar lütfen bir bildiği olan varsa yardım etsin…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir