Rüyada Zorla almak Görmek

Rüyada zorla almak birine ait mal/mülkü onların rızası olmadan zorla alınmaya çalışılması, kendisinin istemediği bir işi yapacağına işarettir.

Rüya malına zorla el konulması eğer maddi varlığının elinden zorla alındığını görüyorsa, parasının bereketinin gideceğine işaret eder. Birisine ait bir parayı zorla aldığını görmek haram yiyeceğine ve yanlış yollara sapacağına işaret eder. Eğer evlenme niyeti varsa bu düğünün gerçekleşmeyeceğine rivayet olunur.

Rüyada maddi değeri olan bir şeyi aldığını görmek eğer bu bir altınsa ve altını zorla alan kişinin sağlığı yerinde değilse, en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına ya da olmaz dediği bir işin en kısa zamanda olacağının göstergesidir.

Eğer kolunda altın bilezikleri olan birinin tüm altınlarını zorla aldığınızı görüyorsanız, işinizde ve toplumda mevkiinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada zorla alınan altınları satmak şayet zorla aldığınız altınları satarken görmek, hiç beklemediğiniz mevkisi sizden büyük birinden yardım alacağınıza göstergesidir. Altınları eğer sayıyorsanız, bir kayıp yaşayacağınızın göstergesidir.

Rüyada zorla aldığınız altınları başkasına vermek bol kazançlı günlerin sizi beklediği şeklinde yorumlanır. Rüyada bir kimseden zorla gümüş aldığını görmek rüyasında gümüş herhangi bir eşya veya paraları birinden zorla almak, aranızın bozuk olduğu kişilerle ilişkinizin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada başkasına ait olduğunu bildiğiniz halde zorla almak işyerinizde bir sorunla karışılacağınıza, hatta etrafındaki düşmanlarınızın artacağına delalet eder. Eğer bir sandıkta parlayan güzel gümüş paraları zorla aldıysanız, dileğinizin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada zorla aldığınız gümüş paraların bir anda karardığını görmek, sizin hakkınızda yapılan dedikodu ve yalan haberlere işaret eder. Eğer birinin elinden bir kese dolusu gümüş para alıyorsanız, farkında olmadığınız ve sizden saklanan bir sırrın göstergesidir.

Rüyada zorla aldığı bir gümüş parayı kaybetmek; aileden birinin hastalığına ve kaybına yorumlanır fakat, parayı daha sonra bulmuşsa tez vakit iyi olacağına delalet eder.

Rüyada zorla aldığınız paraların sahte çıkması, güvendiğiniz dağlara kar yağacağının işaretidir eğer önemli bir karar verme aşamasındaysanız, dikkatli olmanıza işaret eder. Rüyada zorla aldığı paraları hane içinde dağıtıyorsa, herkes tarafından sevilip sayıldığına; fakat paralar pis ve kırıksa, hane içinde saygınlığının azalacağına rivayet olunur.

Zorla Almak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir