Rüyada Zorbalık Görmek

Rüyada zorbalık görmek; eğer hane içinde yapılıyorsa aile hayatı saadetinin biraz bozulacağına ve ailenin bu durumdan etkileneceğine işarettir. Eğer zorbalık iş yerinde yapılıyorsa işten beklenen verimin alınamayacağına, maddi açıdan biraz sıkıntıya girileceğine mana gelir. 

Rüyada bir kimsenin size zorbalık yaptığını görmeniz, zorba gördüğünüz kişi tarafından beklemediğiniz bir şekilde iftiraya uğrayacağınıza işarettir. Eğer siz insanlara zorbalık yapıyorsanız, işlerinizin tersine gideceğine hayatınızın tepetaklak olacağına delalet eder. Fakat yaptığınız kişi için bu durumun tam tersi geçerlidir. Bu rüya zorbalığa maruz kalanın bolluk ve refaha ulaşacağına işaret eder.

Rüyanızda zorbalık yaptığınız kişi aile büyükleriniz ise onlardan hayır duası almanız ve onlarla biraz daha vakit geçirmeniz gerektiğinin işaretidir. Onların hayır duası tüm kapıları açar unutmayın.

Rüyada eski bir zamanda insanlara yapılan zulmü ve zorbalığı görmek, zorbalığı yapan yüksek makamda kişilerin ve gördüğü her neresi ise orada ki işlerin tersine gideceğini herkesin işlerin bozulacağına ya da iş yerlerinin kayıplardan dolayı kapanma durumuna geleceğine rivayet olunur.

Rüyada size herhangi birisi zorbalık yaptığı halde siz o kişinin zorbalığının üstesinden geldiğinizi görmek, Allah katında yükseleceğinize ve zor durumda kalan kişilere yardım edeceğinizin göstergesidir. Zorbalık yaptığınız bir canlı ise muhtaç olan bir kişinin yardımında bulunacağınıza rivayet olunur. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Mafya 

Zorbalık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir