Rüyada Yumurta /Yumurtlamak Görmek

Rüyada yumurta görmek; evin hanımına, cariyeye, evlada işaret eder. Ayrıca güzel kadının dişlerine, hısım ve akrabaya, para biriktirmeye, dostlarla bir araya gelmeye yahut mezarlara delalettir.

Rüyada çiğ yumurta yemek; üzüntü ve kedere, haram mala yahut zina yapmaya; taze pişmiş yumurta, kolaylıkla elde edilen rızka; yumurta kabuğu yemek, örtülü bir şeyi açmaya yahut kefen soymaya işarettir.

Rüyada elinde yumurta görmek, eşinin uysal olmasına işaret eder.

Rüyada tavuğun yumurtlaması, kötü bir evlada; çok yumurta bekar için evlenmeye, evli kimseler için çocuğa delalettir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek bir haberin alınmasına; omlet (yumurta kayganası, karıştırılarak tavada pişirilmiş yumurta) itibar ve şerefe, sevinç ve mutluluğa, bekar kimse için evlenmeye işarettir.

Rüyada rafadan yahut kaynatılmış yumurta görmek; güç ve kuvvete, sağlık ve afiyete delalet eder.

Yumurta /Yumurtlamak

“Rüyada Yumurta /Yumurtlamak Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda bir yavru tavuk yumurtlamak için yatmış fakat hiç kalkmıyor. Ben de seyrediyorum yanımda 2 kişi ile hep yorum yapıyoruz. Daha yumurtlamadı diye fakat tavuk devamlı büyüyor oturuyor bir yandan da büyüyor fakat yumurtlayıp yumurtlamadığını hatırlamıyorum uyandım…

  2. Rüyamda yumurta yumurtluyorum. Daha sonra bağırsaklarımı elime alıyorum. İçinde 4 veya 5 adet yumurta var. Hem iç organı görmek birde yumurta görmek takıntı oldu, uykuma neden oluyor. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir