Rüyada Yumruklamak Görmek

Rüyada yumrukla vurmak, diliyle cömertlik gösterip eliyle bir şey vermemeye işarettir. Bazen bu rüya, cimriliğe ve namazı terk etmeye işarettir.

Rüyada birine yumrukla vurmak, Müslümanlar arasında hatalı söz söylemeye işarettir. Bazen de yumrukla vurmak, intikam almaya veya borç para istemeye veyahut kendisinde hakime ihtiyaç duyulan olaylara işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yüze Vurmak

Rüyada yumruklama görmek, cimriliğe işarettir. Karşımızdaki kişilere diliniz ile güzel sözler söylemeyeceğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda çevrenizdekilerden intikam alma isteğiniz olarak da yorumlanabilir. Sözlü tartışmaların ortasında kalabileceğiniz ve yakın çevrenizin kalbini kıracak sözler söyleyebileceğiniz durumlara işaret eder.

Rüyada Birini Yumruklamak 

Rüyada birini yumruklamak, üzerinizdeki kötü enerjiyi atacağınız şeklinde tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda geleceğiniz için yeni bir karar dönemine gireceğiniz şeklinde de yorumlanabilir. Hem iş hem de özel hayatınız ile ilgili olarak yeni adımlar atmanıza ve anlaşmalar yapmanıza işaret eder. (Bkz. Yumruk)

Rüyada Duvar Yumruklamak

Rüyada duvar yumruklamak, şimdikinden daha iyi bir hayata başlayacağınız anlamına gelir. Sonuçlanmasını istediğiniz projelerinizden çok kar elde edeceğiniz ve sevdiğiniz kişiler tarafından önemseneceğiniz anlamına gelir. İş hayatında çok büyük bir kâr elde edeceğiniz şekilde de yorumlanabilecek bir rüyadır.

Rüyada Kapı Yumruklamak

Rüyada kapı yumruklamak, para kazanma amacı ile yaptığınız projelerin istediğiniz gibi sonuçlanacağına işaret eder. Bu rüya, aynı zamanda iş hayatında yeni projelerin de habercisidir. İşi olmayan biriyseniz, yakın zamanda yaptığınız iş başvurularından birinin olumlu sonuçlanacağı şeklinde de tabir edilebilen bir rüyadır.

Rüyada Cam Yumruklamak

Rüyada cam yumruklamak, çok dolduğunuz bir konu hakkında rahatlayacağınız anlamına gelir. İş ve özel yaşamda kişilerin tüm engelleri kolaylıkla aşabileceğinize delalettir. Mutluluk ve güzel günlerin habercisi rüyalardandır.

Rüyada Yumruk Atmak

Rüyada yumruk atmak, farklı şekillerde tabir edilir. Eğer rüyanızda yumruk attığınız kişi yakın çevrenizden biri ise bu gerçek yaşamda da bu kişiye büyük bir destek vereceğiniz şeklinde yorumlanır. Fakat bu yumruğu tanımadığınız birine atıyorsanız, bu rüyada görülen kişinin yardımsever, inançlı bir kişi olduğu anlamını taşır. (Bkz. Boks)

Rüyada Yumruk Atamamak

Rüyada yumruk atamamak, yakın bir zamanda hayatınıza farklı yenilikler kazandıracağınız anlamına gelir. Yeni başlangıçlar, güzel başarılar ve büyük kazançlar şeklinde tabir olunan bir rüyadır. Beklediğiniz ve sonuçlanmasını istediğiniz devlet işlerinizin istediğiniz şekilde sonuçlanacağı anlamına da gelir. Yakın bir zamanda huzura ereceğiniz anlamını taşıyan rüyalardandır.

Rüyada Yumruk Yemek

Rüyada yumruk yemek, içinde bulunulan zor durumlardan kısa sürede kurtulacağınız anlamını taşır. Sıkıntılı birçok olayın sizi etkilemeden geçip gideceğine delalet eder. Bu rüya, aynı zamanda sevdiğiniz bir kişinin sizleri bir yere davet edeceğine, iş yaşamında karlı iş tekliflerine de yorumlanır. İş yaşamında yükselme şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Birine Yumruk Atmak

Rüyada birine yumruk atmak, çevrenizdekilere yardım edeceğiniz anlamına gelir. Yumruk attığınız kişi bir yabancı ise bu kişinin çok cömert biri olduğuna yorulur. Eğer tanıdığınız bir dostunuza yumruk attıysanız en zor zamanlarda bu kişiye destek vereceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Sırtına Yumruk Yemek

Rüyada sırtına yumruk yemek, hiç beklemediğiniz anda çevrenizdekilerden zarar göreceğiniz anlamına gelir. Zor durumlara işaret eden bu rüya, aynı zamanda kendinizi yalnız hissedeceğiniz ve çevrenizdekiler tarafından terk edileceğiniz şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Yumruk Atmak Diyanet Tabiri

Rüyada yumruk atmak Diyanet tabiri, öfkeli olmanıza ve çevrenizde size zarar verenlerden intikam almak istemenize yorulur. Yakın zamanda çok zor anlar yaşayacağınıza işaret eden bu rüya, daha sonraki yıllarda gerçek başarıyı yakalamak olarak da tabir edilir. Size kötülüğü olan kişileri affetmeyeceğiniz şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada Burnuna Yumruk Yemek

Rüyada burnuna yumruk yemek, hayatınız boyunca maruz kaldığınız zor zamanların artık biteceğine işaret eder. Düşmanlarınız ile aranızdaki sorunların çözüleceğine ve yeni ilişkiler kurarak daha huzurlu bir yaşama kavuşacağınız şeklinde tabir edilir. 

Yumruklamak 

 

“Rüyada Yumruklamak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Konuşmadığım küs olduğum abim rüyamda göbeklenmiş önümde duruyor ve göbeğini yumrukluyorum. Bu ne anlama geliyor?

    Selamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir