Rüyada Yumruk Görmek

Rüyada sıkılmış yumruk görmek iş yapma iradesine yahut öfkeye işarettir. Birini yumruklamak sözde cömert davranmaya, cimriliğe, namazı terk etmeye, hatalı söz söylemeye delalet eder.

Bazı rüya tabircileri rüyada yumruk görmek, daha önce size kötülüğü dokunan bir insandan intikamınızı alacağınıza işaret eder, der.

Rüyada iki elini yumruk yapmak gücü temsil eder. Sahip olduğunuz gücü nasıl kullanacağınız ise sizin elinizdedir. Bu rüyada birisine yumruk atmak iyilik yapmak demektir. Yumruk yemek ise iyilikle karşılaşılacağına işaret eder.

İş hayatı açısından bakıldığında ise iş yerinde bir arkadaşınıza, rüyada yumruk atmak veya ondan yumruk yemek, iş hayatınızda yapmak istediğiniz bazı atılımlara engel olmak isteyenlerin bulunduğunu gösterir. Ve buna rağmen sizin önemle karşı koyarak atılımlarınızı ciddileştirmeye çalıştığınızı hiçbir engel tanımadan isteklerinizi tahakkuk ettirmek istediğinizi gösterir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yumruklamak, Vurmak / Vurulmak, Boks 

Yumruk

“Rüyada Yumruk Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba çok kısa ama beni çok etkileyen bir rüya gördüm. Yorumunu yaparsanız çok mutlu olurum. Tanımadığım bir adam, istediği bir şeyi yapmadığı için bir kediyi yumrukluyor, mütemadiyen. Kedinin suratı yamuluyor fakat hiç canı acıyor gibi davranmıyor. Ben de üzülerek seyrediyor ve bir şey yapamıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir