Rüyada Yolunu Kaybetmek Görmek

Rüyada yolunu kaybettiğini gören kimse, batıl olan şeylere dalar. Ancak sonradan doğru yolu bulursa selamete erişir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kaybolmak, Adres Sormak

Yolunu Kaybetmek

“Rüyada Yolunu Kaybetmek Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda yaşadığım şehirde yolumu kaybettim. Ancak bu şehirle ilgisi ölme olmayan eski bir tarihi şehir sokaklarına daldım. Ancak aynı şehir olduğu söyleniyor bana. Yalnız beni çok sıktı daha sonra bir taksi aracılığıyla bulmaya çalışıyorum. Ancak taksi ben bir çocuk var eski bir köprü tel örgülü üzerinde bozuluyor. Burada kaldı, ben düşmekten korkuyorum. Ancak köprünün çok sağlam olduğu söyleniyor ama ben çok korkuyorum bu arada daha öncesinden taksi dar ve uzun sarı renkli bir duvara yol diye tırmanıyor daha sonra köprüye geliyor. Sonrasında şu anda hasta olan bir arkadaşın evinde yemek dağıtırken kendimi gördüm ve çiçeklerle dolu bir bahçede ama rüya beni çok etkiliyor. Zira eve geç kalmışım ve eşimin bana kızmasından korkuyorum. Teşekkürler.

  2. Yurtdışında telefon ve pasaportumu kaybettim. Ayrıca şehiriçinde yolumuda kaybettim.Yurtdışına beraber gittiğim arkadaşımıda kaybettim.

  3. Çok sık gördüğüm bu rüyayı çok merak ediyorum. Bir şehirdeyim. Yolumu kaybediyorum. Bilmediğim sokaklarda dolaşıyorum. Türbeler tarihi camiler içinden geçiyorum. Ağaçlar, evler pazar yerleri geçiyorum. Yolumu bulamıyorum. Paramda yok taksiye binerdim derken Foça tabelasını okuyor ve buraya nasıl geldim diyorum. Tabela yeşil yazlıydı. İstanbul’daymışım ama uyanınca hatırladığım Sivas’taki evin adresiymiş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir